Fosta candidată democrată la Casa Albă, Hillary Clinton, a declarat într-un interviu pentru CBS că nu are în plan să abandoneze activitatea sa politică, deși a pierdut alegerile în fața lui Donald Trump.

„Am terminat să mai fiu candidat. Dar nu am terminat-o cu politica deoarece chiar cred că este în joc viitorul țării”, a spus Clinton.

Ea a mai spuis că nu-și pregătise un discurs de învinsă la alegerile prezidențiale: „Lucrasem la un discurs pentru victorie”.

Despre succesul lui Trump la public, Clinton a spus: „Am înțeles că erau mulți americani, care din cauza crizei financiare, exista multă furie. Și erau resentimente…mulți oameni nu au vrut să-mi audă planurile. Au vrut să împărtășesc cu ei această furie. Iar eu ar fi trebuit să demonstrez mai bine că înțeleg”.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top