Premierul Sorin Grindeanu a postat pe Facebook trei poze de la întâlnirea pe care a avut-o cu șeful Comisie Europene, Jean-Claude Juncker.

Grindeanu spune că Juncker i-a transmis că ar vrea ca mecanismul de verificare pe justiție, faimosul MCV, să fie ridicat cât mai rapid în cazul României.

„I-am mulțumit, azi, preşedintelui Jean-Claude Juncker pentru susţinerea acordată României în toți aceşti ani. Am avut o discuţie constructivă, la finalul căreia preşedintele Juncker şi-a exprimat speranţa că MCV va fi ridicat cât mai rapid în cazul ţării noastre”, se arată în mesajul postat pe contul premierului.

Șeful Guvernului a postat trei fotografii de la vizita lui Juncker. Într-una din ele, premierul apare îmbrățișat cu Juncker, probabil pentru a sugera afecțiunea pe care șeful CE o are pentru România.

Oricum, Juncker a spus azi în Parlament că ar vrea România în Schengen, încă un semn că țara noastră deține un rol tot mai important în regiune, contribuind tot mai activ la viitorul UE în era post-Brexit.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top