Ca să nu-și scrântească duduia Vasilica-Viorica neuronii făcuți cu placa și platinați citindu-l în engleză și nici să fie nevoită poligloaba Olguța să ni-l traducă după modelul ”marș du tramvai” și să ne scrântească neuronii la toți, Grupul de State Împotriva Corupției din Consiliul Europei (GRECO) s-a milostivit și ne-a trimis raportul realizat de experții europeni tradus direct în română. Lucrurile sunt clare, avertismentul fără perdea: dacă drăguții de parlamentari de meserie auto, moto, velo din șparlamentul României vor continua să masacreze justiția, țara noastră ar fi bine să-și facă bagajele și să pună pe ea ceva mai gros, căci pleacă din Europa și se duce direct în Rusia.

Situația e gravidă și prezintă umflături, ca să zic așa, dar nu vă faceți iluzii că PSDragnea și guvernul său nu va găsi o soluție să iasă din clinci. Pregătiți-vă deja să aflați, de la lătrăii lui Ghiță și Voiculescu, că raportul reprezintă o încălcare gravă a suveranității României, asta dacă nu cumva nu iese Slugărel Toader mai devreme și le explică lobotomizaților care încă mai votează cu PSD/ALDE că raportul este un succes total, l-a citit el și nu mai trebuie să-l citească și ei, e de bine, laudă guvernul. Nu contează că raportul spune adevărul, anume că România e o țară pe cale să fie încălecată total de clica mafiotă instalată la putere, după modelul maghiar. Contează că propaganda pesedistă îl va demoniza total și să nu vă mirați când îi veți auzi pe șoșonari, asistați social, domnii respectabili care-și așteaptă indemnizația copiilor la 11 dimineața prin cârciumi, bugetari cu lefuri grase și alți votanți tradiționali ai PSD rățoindu-se: ”Dar cine, bă, e Grecu ăsta să ne zică nouă ce fel de justiție să avem? Adică nu e de ajuns c-a venit suedezul de Olaf, acuma trebuie să vină și Grecu? ‘r-ați ai dreaqu de grecotei cu nas subțire, cu rasdaqu vostru cu tot!” Nu m-ar mira să aud de la zvonerii și răspândacii pesediști din spațiul real și din cel virtual că Greco e văr cu Olaf și nepot al lui Soroș și de-aia se bagă atât pe justiția noastră, fiindcă vrea să ne fure țărișoara, cu petrol, gaze, fete zgubilitice și murrus dacicus cu tot!

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

One Response to Greco – văr bun cu Olaf și nepot de-ai lui Soroș

 1. Doru Popescu spune:

  DE CE ESTE FALS RAPORTUL GRECO????????

  A. JUSTITIA ACTUALA DIN ROMANIA ESTE >50% CORUPTA!
  Daca nu chiar > 75%!

  ASTA TREBUIE SA INTELEAGA, APRIORIC, STALELE DIN GRECO!
  Daca nu cumva si justitia din aceste state este si ea deja corupta!!!

  B. DEPENDENTA JUSTITIEI DIN ROMANIA fata DE POLTICUL STATULUI PARALEL DIN ROMANIA SI DE POLITICUL INTERNATIONAL. In speta fata de statele din GRECO!

  De aceea:
  1. Trebuie URGENT scoasa din CSAT sintagma „coruptia ca o amenintare la siguranta si securitatea nationala” .
  SINTAGMA DEJA DESUETA DEOARECE chiar JUSTITIA ROMANA ACTUALA ESTE CORUPTA SI DEPENDENTA DE POLITICUL NATIONAL SI INTERNATIONAL (vezi si statele GRECO!).

  Reformarea JUSTITIEI DIN ROMAIA se poate realiza doar prin masuri de epurare a justitiei corupte si prin renuntarea la protocoale (interne si internationale) care pot vulnerabiliza independenta justitiei din Romania (recte MCV si GRECO).

  2. Magistratura actuala din Romania trebuie EPURATA cam 75% .
  Prin pensionari anticipate (lin) si pana la demisii (abrupt, vezi DECAPAREA SEFEI DNA).
  SI PRIN IMPIEDICAREA CORUPERII JUSTITIEI ROMANESTI VIITOARE, prin infiintarea acelei SECTII – indpndente – DE ANCHETARE A MAGISTRATILOR DIN ROMANIA.

  3. Trebuie DECAPATE toate acele organisme corupte din justitie CARE AU INCHEIAT PROTOCOALE SECCRETE CU SRI.

  De ce protocoale SECRETE ? DE CE CU SRI?

  ACESTE PROTOCOALE AU INCALCAT SI AU AFECTAT – FLAGRANT SI TOTAL – INDEPENDENTA JUSTITIEI FATA DE POLITICUL ROMANESC SI POLITICUL INTERNATIONAL (institutiile de forta din ROMANIA, UE, US… adica acele state, toate din GRECO, care isi mentin o justitie corupta in tarile lor)
  Aste pentru a putea restabili/realiza concret – in ciuda INSTITUTIILOR DE FORTA DIN ROMANIA si din statele GRECO – a independentei reale a JUSTITIEI DIN ROMANIA!

  CAM DE ACEEA CE RAPORTUL GROCO REPREZINTA DOAR UN COSMAR DE ADORMIT SI VULNRABILZAT ROMANII si ROMANIA !!!

  UN FALS ORDINAR de tip GRECO !!!

  In ciuda JUSTITIEI mult mai corupte din toate aceste state din GRECO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top