alina gorghiu_mihai gadea_antena 3_decembrie 2015Copreședintele Alina Gorghiu a mers luni seara la emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3, pentru a vorbi despre planurile liberalilor în privința celor două rânduri de alegeri din 2016. La finalul emisiunii, liberala a devoalat, presupunem, care este unul dintre autorii săi preferați.

Printre ideile despre reformarea PNL și finalizarea fuziunii cu defunctul PDL, Gorghiu a strecurat și promisiunea că liberalii vor lupta anul viitor pentru creșterea alocațiilor la 200 de lei.

Gâdea a insistat pe parcursul interviului cu observația că la conducerea PNL se află și Vasile Blaga, un fost aliat al lui Traian Băsescu. Totodată, realizatorul Antena 3 nu a ezitat să îi atragă atenția lui Gorghiu că în noul PNL au fost atrași întâi „oamenii lui Traian Băsescu”, fiind depus prea puțin efort pentru convingerea oamenilor care nu au făcut politică să intre în tabăra liberalilor.

Întrebată de Gâdea să nominalizeze câțiva candidați PNL în care el ar putea să aibă încredere, Gorghiu a dat mai multe nume printre care Cristian Bușoi, candidatul la Primăria Capitalei, deputatul Ovidiu Raețchi, care vizează Primăria sectorului 5, sau senatorul Cătălin Boboc, liberalul care va candida pentru funcția de primar al Brăilei.

Dacă cumva vor fi aleși sau îmi câștigă mie atenția și încrederea, și mă trădează așa cum m-a trădat Crin Antonescu o să fac mai urât decât atunci„, a spus Gâdea.

Când interviul cu Gorghiu s-a terminat, Gâdea a anunțat că după pauză va veni Mugur Ciuvică pentru segmentul de analiză al emisiunii.

Atunci, Gorghiu a intervenit intempestiv, afirmând că ar dori să primească un autograf de la Ciuvică.

Să cereți un autograf și pentru mine de la domnul Ciuvică, pe carte, pe cartea dânsului”, a spus Gorghiu, pe un ton serios.

„Eu la fiecare final de emisiune îi cer câte un autograf…”, a răspuns Gâdea.

Cartea lui Ciuvică, despre „băsism” și Dan Voiculescu

Gorghiu se referea cel mai probabil la cartea „Zece ani răi”, lansată recent de Ciuvică. În acest volum, analistul a scris despre conflictul dintre Traian Băsescu și Dan Voiculescu.

Iată un pasaj din descrierea cărții, publicată pe unul dintre site-urile unde este vândută.ciuvica

„Este o carte care descrie mecanismul prin care Traian Băsescu şi-a subordonat, pas cu pas, întregul sistem judiciar. Este o carte despre băsism. Am scris această carte deopotrivă dezgustat şi revoltat că, în România anului 2014, doisprezece oameni nevinovaţi au fost condamnaţi pentru că aşa a vrut Traian Băsescu. Unul dintre aceştia, Dan Voiculescu, îmi este prieten. Şi îmi pare rău să-i spun că nu s-a înşelat, în 2004, când a spus că ‘un Traian Băsescu în fruntea ţării ar arunca definitiv România în haos, lucru la care acesta se pricepe cel mai bine’”.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

3 Responses to Gorghiu, către Gâdea: „Să cereți un autograf și pentru mine de la domnul Ciuvică…”

  1. Portofelul plin in ani rai spune:

    Jigodia de Ciuvica scrie despre ani rai , dar nu spune cit a cistigat in acesti ani din porcariile spuse in fiecare seara la latrina3.

  2. […] Copresedintele Alina Gorghiu a mers luni seara la emisiunea lui Mihai Gadea, de la Antena 3, pentru a vorbi despre planurile liberalilor in privinta celor doua randuri de alegeri din 2016, scrie paginadepolitica.ro.  […]

  3. Victorita Raichel spune:

    Nu sunt basista, dar nu-mi place Mugur Ciuvica. In interventiile sale,vorbeste mereu cu o ura viscerala si este ,evident,contra cuiva ! Exprima frecvent opinii separate in ciuda evidentelor! Rareori exprima un punct de vedere veridic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top