Prinsă în veșnica dilemă a găinii care nu vrea nici să fugă și să pară proastă, nici să stea pe loc și să pară curvă, tovarășa secretară din Videle, cea devenită peste noapte șefa la pulanele din MAI a decis, până la urmă, să se împiedice. Sute de mii de oameni îi cer demisia pe Facebook, dar ea, ezact ca fătuca din Luceafărul, ”mai nu vrea, mai se lasă”. De demisionat, ar demisiona ea, să scape o dată de tot balamucul ăsta și să rămână ”dăcât” cu câte grăunțe a ciugulit până acum, dar ce te faci, că nu o lasă Dragnea. Flaușatul știe prea bine că, dacă i se duce și propteaua asta din guvern, după celelalte cadâne – Servila și Rovana – e ca și zburat din funcția de Dumnezeu la Pesedeu și de aceea a îndemnat-o să țină cu dinții de scaun. În timpul ăsta, Tudose se întâlnește cu profesioniștii din Minister cărora Carmencita le-a cerut demisia și bate șaua – recte duduia ministru – ca să priceapă iapa – recte Dragnea. Cu alte cuvinte, premierul dă de înțeles că n-are niciun gând să accepte demiterile din MAI, deci să urineze contra vântului, cu atât mai mult cu cât vuiește Internetul de mesaje de solidaritate cu polițiștii onești și integri pe care teleormaneza îi vrea alungați din funcții.

Deși i-am auzit pe mulți criticând-o pe duduia Carmen că e proastă de behăie, să știți că nu asta ar trebui să ne deranjeze în primul rând. În guvernul Tudose sunt mulți aflați la același nivel intelectual cu oaia, dar măcar ăia sunt cuminți, nu-s periculoși. Duduița de la Interne are însă un defect și mai mare decât prostia: răutatea. Femeia asta e un Dragnea în fustă, dacă aș putea zice așa: e la fel de rea și de dușmănoasă ca și stăpânul ei și, la fel ca și acesta, caută vinovați întruna. Niciodată nu e ea de vină, ci alții. Vă mai amintiți cu cât nesaț citea lista cu ”instigatorii de pe Facebook”? Cu câtă țâfnă se plângea că SRI-ul îi trimisese SMS că vin huliganii în Piața Victoriei, dar nu se și semnase? Cu câtă ură vorbește ea despre cei ce o contestă și care râd de ea când masacrează gramatica? Prin comparație, Udrea sau Firea, care nici ele nu-s din familia zânelor bune, par totuși surorile lu’ Maica Tereza, zău de nu!

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

One Response to Ghici, secretara mea, oare cine vei pleca?

  1. dinu spune:

    Domne cat tupeu si prostie la muierea asta, nu se lasa data afara nicidecum, macar daca ar avea dreptate, dar minte si ascunde mizeriile sub pres exact ca o tuta!!!! La ce sa te astepti de la invatacelul lui dracnea…AFARA,mai madam Pronume si Decat!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top