energie regenerabilaDocumentul va cuprinde însă şi o listă de industrii ce vor fi scutite de contribţiile către domeniul verde. Aceste scutiri pot fi considerate subvenţii şi vor atrage cu siguranţă atenţia Bruxellesului. Uniunea Europeană şi-a făcut o prioritate din extinderea energiei regenerabile pe Bătrânul Continent până în 2020 iar acest ţel comunitar intră în contradicţie cu practicile germane şi ar putea duce la o coliziune Bruxelles- Berlin. 

 Comisarul pe probeleme de competiţie, Joaquin Almunia s-a întâlnit cu oficialii nemţi pentru a discuta această problemă. El a afirmat că Berlinul are destul de puţin timp la dipoziţie pentru a se adapta cerinţelor UE deoarece Bruxellesul va adopta în curând noi reguli care ar putea permite amendarea Guvernelor neascultătoare. Acestea vor fi aprobate în aprilie şi ar trebui să intre în vigoare de la 1 iulie. 

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top