În ultimele luni, discuțiile legate de definirea familiei au escaladat, devenind, din simple dezbateri de idei, veritabile conflicte care au incendiat spațiul public. Apogeul a fost atins în această săptămână, când Coaliția pentru Familie a anunțat că-i va da în judecată pe trei publiciști, pentru că au avut îndrăzneala de a lansa, în spațiul public, niște idei de-a dreptul ”eretice” în opinia sa. Dornici să descoperim unde se găsește adevărul, am încercat să aflăm opiniile ambelor părți. De la Coaliția pentru Familie n-am primit nici un semn (om fi noi mai păcătoși, așa), în schimb unul dintre ”acuzați”, domnul Gelu Duminică, ne-a răspuns cu toată deschiderea la întrebări.

 Domnule Duminică, de la ce v-ați luat, ca să zic așa, cu Coaliția pentru Familie?

Nu știu dacă m-am luat neapărat cu o entitate, ci m-am luat cu ideile entității respective. Ținta mea nu a fost Coaliția, ca entitate, ci au fost ideile promovate de ea în spațiul public.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top