Roger Ailes, fondatorul și fostul director și CEO al postului Fox News, a murit la vârsta de 77 de ani.

Ailes a fost nevoit să demisioneze de la conducerea postului de știri in iulie 2016 în urma unor acuzații repetate de hărțuire sexuală.

„Sunt profund întristată și cu inima frântă în urma informațiilor privind moartea soțului meu, Roger Ailes, în această dimineață. Roger a fost un soț iubitor pentru mine, pentru fiul meu Zachary, și un prieten loial al multora. A fost de asemenea un patriot, profund recunoscător că a trăit într-o țară care i-a oferit atâtea oportunități să muncească din greu, să se dezolte și să dea înapoi. Pe parcursul carierei care s-a extins pe mai mult de cinci decenii, munca sa în zona de divertisment, de politică, și știri a impactat viața a milioane de oameni. Și chiar când deplânge moartea sa, celebrăm viața acestuia”, a spus soția sa, Elizabeth Ailes.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top