Păi Firea-ți voi să fiți de diasporeni, care vreți voi să-i stricați Duamnei Gaby frumușață de concediu cu mitingul vostru! Păi de mitingul vostru stă ea, când mai sunt atâtea locații exotice de văzut, atâta haleu de băgat la maț, atâta plajă de făcut și – când n-o fi vreme de plajă sau când plouă –  atâția bănișori de numărat cu Pandele? Firea-ți voi să fiți de diasporeni, că din cauza la mitingul vostru s-a deranjat la Feng Shui Duamna Gaby și i-ați stricat tot Zenul?

Tocmai acum, când voia să se apuce de construit spitale, școli și grădinițe, de fluidizat traficul, ați venit voi, moț, cu mitingul de pe 10 august și iar o să stea bucureștenii încă doi ani fără o investiție început! Pentru că e clar ca vaca: primăreasa pe voi o să dea vina, că i-ați stricat proiectele, ați scos-o din starea de atotziditoare și atotasfaltatoare și acum canci străzi asfaltate, canci țevi reparate, canci bandă unică, ba nici măcar autobuzele alea poluante nu cred c-o să le mai aducă, de supărare, de-o să rămână turcii și cu bacșișul dat, și cu gazul de eșapamentul necumpărat!

Firea-ți voi să fiți de diasporeni, că din cauza voastră o să se-mbufneze Duamna acum și parcă văd că nu ne mai cumpără nici statui de milioane de euro, nici acoperișuri înverzite pentru stațiile de tramvai, nici panseluțe semănate în mai și ofilite-n iunie! Taman acum v-ați găsit să faceți miting, când cred că mai avea puțin și umplea Kiselefful de arbori sequioia, luați la superofertă? De-aia, domle, nu e Bucureștiul Micul Paris, că uite, vin acum, pe 10 august, un milion de diasporeni, unii chiar din Marele Paris, și-i strică tot aspectul! Diasporenilor, păi ce voiați voi, să vă dea voie Zâna Pandeluță să faceți miting în Piața Victoriei? Cum să vă dea, pă ce bază? Meritați voi, voi care vă rupeți spinările muncind, umiliți și obidiți, pentru străini, să stați în Piața Victoriei, ca zecile de mii de asistați aduși de Dragnea la mitingul de susținere a Veoricăi? Ați ronțăit voi măcar o zi semințe la pungă, ați supt voi din petul de bere măcar o dată, în fața porții, așteptând ajutoarele sociale generoase, dăruite de Partidul Slugilor lui Dragnea (PSD)? Ați stat voi măcar o dată la întins mâna, la pomeni, ați primit voi ulei și zahăr ca să votați „pe cine trebuie”? V-ați vândut voi viitorul copiilor și al nepoților pe zece lei în plus la pensie, ca acei pensionari care votează constant PSD? Nu și nici n-o s-o faceți vreodată! Și atunci cum vreți să vă dea Firea dreptul să manifestați în țara voastră? Să vă intre bine în cap: pentru PSD voi sunteți buni doar să trimiteți miliarde în România, ca să aibă ei ce fura. Aveți dreptul să-i îmbogățiți pe Dragnea și ai lui, dar nu aveți dreptul să-i huiduiți și să-i alungați în șuturi de la ciolanul puterii, așa cum merită.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top