"gabriela firea primarul capitalei"Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune că nu are nicio problemă dacă va fi dată în judecată de fostul ministru tehnocrat al Sănătății, Vlad Voiculescu.

”Eu mă bucur chiar că mă dă în judecată. Ne vom întâlni la tribunal şi va afla o ţară întreagă ce anume a patronat domnul Voiculescu, iar acum, ştiţi cum se spune, este o vorbă la români: ‘Hoţul strigă hoţii!’”, a declarat Firea la B1 TV.

Potrivit primarului general, ”se vor afla lucruri extrem de interesante” în legătură cu activitatea fostului ministru Voiculescu.

Fostul ministru al Sănătății a scris că-i dă în judecată pe primarul general al Capitalei şi pe managerul Spitalului „Sfânta Maria”, Narcis Copcă, din cauza declaraţiilor pe care cei doi le-au făcut cu privire la situaţia transplantului pulmonar la respectiva unitate sanitară.

”Îi voi da în judecată pe doamna Gabriela Firea şi pe domnul Narcis Copcă. Ataşat, doar o foarte mică parte din ce s-a întâmplat. Voi avea plăcerea să prezint întregul fir al evenimentelor foarte curând. Şi va fi interesant”, a precizat Voiculescu.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top