Fiindcă pe ei i-ar fi pufnit, probabil, râsul, dacă ar fi trebuit să anunțe în direct și la oră de vârf referendumul pentru familiști, Daddy și cu Tări l-au trimis la înaintare pe baronul local Stănescu, să povestească presei ce și cum. Carevasăzică, într-o țară unde nu există o șosea de centură mai acătării, deși e plină politica de centuriste, unde nu e imunoglobulină prin spitale, dar e plin de imunobabuine agramate prin guvern, singurul lucru care mai rămânea de făcut era înlocuirea prin lege a cuvintelor ”căsătoria liber consimţită între soţi” cu cuvintele ”căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie”. Bravos, tovarăși și tovarășe din guvern, în sfârșit pot spune și eu ca tata lui Bulă, când a auzit c-are fii-sa sifilis: ”Ei, da, asta ne mai lipsea, în rest le-aveam pe toate!”

Mulți vor spune că acest referendum este ca serialul Seinfeld: un referendum despre nimic, care n-are niciun rost, e precum căratul apei cu ciurul. Alții se vor plânge de miliardele ce vor fi cheltuite de Partid de la buget, pentru transportul la vot al băbuțelor evlavioase care abia așteaptă să iasă duminica de la slujbă ca să bârfească puțin, creștinește, despre cum s-a uitat popa la puștoaica aia a lu viceprimaru când i-a pus patrafirul peste cap. În fine, alții vor fi atât de scârbiți încât nici măcar nu vor mai lua în seamă subiectul ăsta și evident că nu vor vota la niciun referendum.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (2 voturi, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top