Revenit din Israel cu coada între picioare și paviana plouată, fiindcă i-a stricat Iohannis toate aranjamentele, primul pușcăriabil al României, Liviu Dragnea, a dat ordin lingăilor și slugăilor lui din Partid, guvern și presă, să-l atace pe președinte, pe motiv că acesta ar fi antisemit. Sincer vorbind, nu cred că ideea asta i-a aparținut lui, pentru că țărănușul din Saelele n-are asemenea idei, că nu-l ajută IQ-ul, ci mai curând consultanților lui aduși pe bani grei din Israel, să-i sufle la ureche ce trebuie să spună și ce trebuie să nu spună. Numai băieții ăștia deștepți și-au dat seama că Liviu a intrat, cu sandale și cu șosete flaușate cu tot, într-un mare rahat și acum fac tot posibilul să-l scoată. Ei știu că nu poți îngropa un scandal în care ești vârât decât declanșând tu un scandal și mai mare, pe altă temă și de aceea l-au sfătuit pe Daddy: „Bă, coclete, nu fi prost! Ca să nu se mai uite lumea la tine că ai plecat pe ascuns, noaptea ca hoții, în Israel, apucă-te și zbiară în gura mare că Iohannis e antisemit, ca toți să se uite la el și tu să scapi!”

Astfel ne-am pomenit, de aseară, fără încetare, la toate televiziunile, pe toate site-urile, dezbătându-se fără încetare despre „antisemitismul impardonabil al președintelui”. Alo, lătrăii, antisemitism e numai în capul vostru sec, pentru că nicio instanță pe lumea asta nu interzice folosirea termenului de „evrei”. Păi dacă asta sunt? Evreii sunt evrei, nu-s nici ciori, nici porumbei, nu sunt nici papagali, nici babuini, nici șifoniere și nici mașini de spălat. Sunt evrei pentru că ăsta e termenul consacrat de vreo trei mii și ceva de ani și chiar Benyamin Netaniahu, premierul statului Israel, s-a referit recent la conaționalii săi, vorbind în engleză, ca la „jewish people”. Asta deși în limba engleză există și termenul de „israelian”. Ei, Dragneo, vezi cât de prost ești? Zicând de Iohannis că e antisemit fiindcă le zice evreilor „evrei” tocmai l-ai făcut antisemit și pe noul tău amic, Netaniahu!

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (2 voturi, media: 3,00 din 5)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top