ciuhodaruOrdonanța care permite traseismul politic, devine în multe locuri o problemă penrtu PSD. O demonstrează doi consilieri locali PPDD din Iași care au anunțat că rămân independenți, „nemulțumiți de alianțele făcute de partid”.

Situația este relatată de deputatul Tudor Ciuhodaru, un anti-pesedist convins.

Invitat să menționeze dacă plecarea foștilor lui colegi ”se trage” de la Ordonanța de Urgență care a legalizat traseismul politic, Ciuhodaru a răspuns afirmativ. „Evident ! Din punctul meu de vedere și din cauza răspunderii conducerii noastre care acceptă lucrul acesta. Nu poți să stai la guvernare cu cineva care schimbă legile, și în același timp, schimbă și tot ceea ce ai promis, iar partidul tău este desființat. Consilierii locali de la Iași, este un caz particular, sunt oameni care au luptat pentru binele cetățenilor ieșeni, și, care deodată s-au trezit în barca PSD-ului. Iar acum cei doi consilieri au ales să rămână independenți, să respecte ce am promis noi în campanie”, a comentat deputatul PP-DD de Iași.

Acesta crede că este doar începutul dezertărilor din partid. „O să fie o avalansă, practic, acum este vânzarea de organe al unui partid care moare. Sunt primari din Iași și Vaslui care pleacă la PSD, PNL (…) probabil se va stinge lumina!” a declarat într-o formă amuzantă medicul Ciuhodaru.

Întrebat cum se face că președinta partidului patronului OTV-ist- (PP – DD) Simona Man, nu iese cu declarații în spațiul public, deputatul ieșean „Că doamna Man nu iese cu declarații publice, este un lucru care se reproșează peste tot în țară. PP-DD este un partid fără reacție. În partidul ăsta, practic, mai suntem doi sau trei oameni care respectăm ce am zis în campanile, și anume Liliana Mincă, Daniel Fenechiu și eu”.

Contactată de către PaginadePolitică.ro , lidera PP-DD Simona Man, a susținut potrivit OUG dată de guvern conform căreia, orice primar își poate alege „partidul dorit”, că „Nu suntem susținătorii unui asemenea proiect politic, nu încurajăm traseismul politic”.

Întrebată dacă tot nu încurajează traseismul politic, cum comentează plecarea din PP-DD a celor doi consilieri locali, Man a replicat „Doi din 3200…? Despre ce vorbim?” s-a întrebat ironic, deranjată de întrebare, lăsând impresia că este prea puțin important.

andreea-pocolMaterial realizat de Andreea POCOL, corespondentă PaginadePolitică

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top