"elena udrea 2016"Dacă Afrodita a apărut pe lume din durerea de cap al lui Zeus al lor, Nuțica Udrea a ieșit din mahmureala lui Zeus al nostru, fără de care probabil ar fi rămas pentru totdeauna o duduiță blondă, cu facultatea făcută la parti, într-un banal oraș de provincie, așteptând, toamnă de toamnă, să se coacă recolta de țuică de prună și cârnați de Pleșcoi. Dar ceea ce părea pentru ea, până acum vreo câțiva ani, binecuvântare cerească, s-a dovedit a fi mai curând ghinion, vorba unui clasic în viață, iar alăturarea de Băsescu i-a adus Duamnei ”dăcât” necazuri. De-aia o țin acum scârbilii de procurori numai prin procese, de-aia o persecută ”statul paralel”, deși ea, săraca, e total nevinovată, e mică și nu știe nimică – după cum a și demonstrat, de altfel, când se fâțâia cu deștul la năsuc prin Parlament. De-atâta hăituială, nici copii n-a mai putut face în România și s-a dus taman la Atena, că cică acolo ies direct filosofi peripatetici și stoici, în contradicție cu mămica Nuți, care, zic gurile rele, că ar fi cam epicureană. Și tot de-atâta hăituială din partea mașterei diabolice numită Codruța Kovesi, n-a putut biata Nuți să treacă anul la Teologie. Că ar fi pus și ea burta și numai pe carte, să învețe un psalm, un verset, un tropar, ceva, dar cum să-i mai stea mintea la cele sfinte, când o trage DNA-ul în jos, spre cele lumești? Și dacă azi avem cu o teoloagă de excepție sau cu o sfântă pe nume Nuțica Gură de Aur mai puțin, să știți că numai păgânii ăia persecutori de la DNA sunt de vină! Huo, pilaților, că prigoniți biata mucenică!

Acum, se aude pe surse că Nuțica ar fi fugit din țară taman în Costa Rica, unde e și doamna Bica, vecina ei și amica. Pe de altă parte, avocații Duamnei declară solemn că dimpotrivă, clienta lor ar fi la Atena, unde probabil face selfie în grup cu Leonidas și ăia 300 de hăndrălăi spartani ai lui, dar că sigur se întoarce până la pronunțarea sentințelor în dosarele grele pe care le are pe cap. Și apoi, Elena Udrea nu are nicio restricție de ieșire din țară, deci poate să plece unde vrea mușchii ei inghinali, pentru că nicio instanță nu a îngrădit-o. E adevărat, judecătorii au văzut și știu că Ghiță a fugit, Mazăre a fugit, ăla de Cluj a fugit, dar cum să creadă ei că un asemenea gest laș l-ar putea face și o femeie curajoasă ca duamna Udrea? Ce dacă Nuțica a luat în primă instanță șase ani cu executare și riscă la final să ia și mai mult? Judecătorii sunt oameni cumsecade și nici prin gând nu le-ar trece că Nuți ar putea fugi – tocmai de-aia o și lasă să fugă.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top