"gabriela firea primarul capitalei"Ca o Albinuță harnică și veșnic zumzăitoare la TV, Gabriela Firea a rezolvat tot ce era de rezolvat în București: a reparat străzile, a fluidizat traficul, i-a pus pe-ăia care au nins astă iarnă și au plouat mai deunăzi să strângă ce-au lăsat în urmă. Dar tot mai era ceva de făcut: bucureștenii aveau noroc de un oraș de tot rahatul, dar n-aveau veceuri unde să se cace-n el de noroc. Ei, uite că acuma doamna primăriță va rezolva și problema asta, cum le rezolvă ea pe toate: cu o licitație care va fi câștigată de un singur agent economic, că e și păcat să se împartă comisioanele – ce naiba, nu desparți doi frați, darămite două comisioane, ce inimă să ai?

Foarte tare inițiativa, doar că, dacă ne uităm în urmă, vedem că în București s-au tot instalat, de ani buni, toalete ecologice, pe care primăriile au dat bani grei, dar de care s-a cam ales praful, bucureștenii rămânând, eufemistic vorbind, și nepișați, și cu banii luați.Or, să cheltuiești acum încă aproape 60 de milioane de lei ca să închiriezi niște cutii de plastic pe patru ani, după ce ai mai dat anul trecut vreo 40 de milioane, mi se pare o prostie, stimată doamnă Firea. E ca și cum, scuzată fie-mi comparația, ai lua toate milioanele alea, în bancnote mari, te-ai șterge cu ele la augusta-ți poponeață și pe urmă ai trage apa.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top