Scos în șuturi din Partidul lui de suflet, pentru care a încasat pumni minerești în iunie 1990, de un lacheu pedelist convertit la pedesism, Victor Ponta a stat nițel, să-și oblojească poponeața, dar de câteva zile a început contraatacul în forță. Lui Viorel-Dottorel i s-a urcat sângele la cap mai ales după ce a văzut că la ultimul Congres (Doamne ajută să fie ultimul, de fapt voiam să spun ”cel mai recent”), Dragnea a fost ovaționat de 4.000 de aplaudaci mai tare decât a fost el aplaudat de 70.000, când și-a serbat ziua pe stadion.

Și uite-așa a început un duel al flegmelor la distanță, pentru că așa sunt cei doi protagoniști: curajoși doar la televizor și încă nici măcar la același post, ci unul la Antena 3, iar unul la B1. Este clar că de-acum înainte vom asista la o escaladare a conflictului, ceea ce nu poate decât să ne bucure: probabil așa o să vadă și tâmpiții care încă mai cred în PSD cu ce se mănâncă partidul ăsta în care liderii se mănâncă între ei mai ceva decât antropofagii din Pogo-Pogo.

După ce s-au amenințat voalat, cei doi au trecut rapid de la bătutul cu cărămida în piept la arătatul chiloților. Dragnea l-a acuzat pe Ponta că face parte din statul paralel, Ponta l-a dat în gât că o urmărea pe Codruța prin toată curtea, să-i ofere șoriciul abia pârpălit. Dragnea zice că Oprea a vorbit la telefon cu ”statul de drept”, dar recunoaște că nu poate băga mâna-n foc dacă la capătul celălalt al firului era Coldea sau vreo panaramă de la linia fierbinte, Ponta îi bate obrazul că era cel mai slugarnic și cel mai preș în fața SRI (iar mărturia lui Coldea de ieri, cum că anumiți ”politicieni” veneau să se roage de el ca să-și toarne colegii pare o aluzie voalată în acest sens). În fine, Dragnea spune că guvernul lui Ponta a fost făcut de Maior, Ponta zice că Maior nici nu a participat la discuții, și că poate veni și cu opt martori care să-i confirme spusele. Ce pricepem noi din toată această chiloțăreală? Că ambii duelgii s-au scăpat deja pe ei, dar fiecare râde de celălalt, arătându-i chiloții maroniți. Probabil că Ponta n-ar fi vrut să dezgroape morții și ar fi tăcut inteligent, cum a tot tăcut de când a pierdut puterea, dar uite că nu-l lasă Dragnea să mai tacă. Faptul că unul ca Dragnea, care până acum a tăcut și i-a făcut pe toți pe la spate, a decis să-și pună poalele în cap și să zbiere ”Luați de pe mine statul paralel, că-l omor”, e cea mai bună dovadă că teleormăneanul simte că i se apropie funia de par.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Articole similare

One Response to Duelul Dragnea-Ponta a ajuns la faza pe arătatul chiloților

  1. costy spune:

    Super-oferta: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top