Deși nici măcar rabinul din banc n-ar putea spune, într-un proces ca al lui Dragnea, că toată lumea are dreptate, fiindcă vinovăția inculpatului e vizibilă și dacă stai tolănit cu burta la soare pe fosilele alea organice găsite recent pe Marte, uite că judecătorii au decis să-i mai acorde un balon de aer lui Daddy, dispunând încă o amânare a pronunțării sentinței. Iar dacă la ultima amânare, pe 29 mai, ei au anunțat că sunt nevoiți să nu dea sentința fiindcă, vezi Doamne, inculpații depuseseră concluzii la dosar și instanța trebuia să le studieze, acum motivarea amânării e și mai boacănă, vorba lui nenea Iancu: judecătorii ar fi dat, mititeii, sentința azi, dar Bombonica Prodana, nevasta schimbată de Dragnea pe prospătură, a depus concluziile abia pe data de 7 iunie, iar onorata instanță n-a avut timp suficient la dispoziție să ne analizeze.

Păi bine, măi, nene, nu e de ajuns că suntem de râsul galaxiei și am ajuns să nu dea judecătorii sentințe până nu trag infractorii concluzii? Acum trebuie să-i zorim și pe inculpați să scrie mai repede concluziile astea? Chiar așa cu ciungă-n păr părem, noi, ăștia 19 milioane care vă plătim leafa, domnilor judecători? Adică Dragnea, Bombonica, șmecherașii ăștia de la țară, care au tras mintenaș meleoane din banii noștri, dar acum nu sunt în stare să tragă niște amărâte de concluzii, nu puteau fi făcuți să scrie până la un termen decent concluziile? Înțeleg că e plin de loaze prin Teleorman și că cocleții au fost mereu puturoși la scris, dar judecătorii chiar sunt glugă de coceni? Nu puteau să oblige acuzații, în motivarea amânării, să depună concluziile până la data cutare, ca să nu mai lungească atâta procesul?

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top