Prins cu deștele în ușa Partidului de zdrahonul de Tudose, care s-a înfipt tare-n el și promite să nu-i mai dea drumul până nu renunță la servile, Liviu Dragnea abia mai geme de durere. Cu un ultim efort, a dat, ieri, un tril de lebădoi, impunând, la vârful Curții de Conturi toți vătafii lui de pe moșiile și bălțile din Teleorman. Numirile s-au făcut, ca de obicei în guvernarea pesedizdă, nu pe competențe, ci pe cât de apropiați au fost candidații de popoul celui mai iubit fiu al neamului prost, tovarășul Liviu Dragnea. Unii ar zice că, dacă ne uităm în CV-urile noilor jupâni de la Curtea de Conturi, vedem că busuiocii pe care Dragnea i-a pus în păr, pe toți adică, la butoanele instituției, n-au nimic care să-i recomande pentru foncția lor, dăcât, cum s-ar zice pe la ei, pe Vlașca, vocea lui Daddy și talentul lor la învârteli.

Cum, mă, să nu-i recomande nimic? Păi voi știți cine sunt băiețașii ăștia? Ăștia sunt competența întruchipată, bre! Uite, de exemplu Mihai Busuioc, îl știți, bufleiul care înghițise cheia la guvern, ca să nu i-o dea lui Grindeanu și Ponta și ăia să i-l saboteze pe Tătuca Dragnea. Numai uitați-vă la figura lui plină de noblețe, o îmbinare perfectă între profilul clasic, grecesc, și cel modern, cocălăresc. E drept că Busuioc seamănă, privit din față, nu cu Demostene sau Solon, ci, mai curând, cu un domn bine nutrit din clanul Clămparilor, dar ce facem acum, judecăm oamenii după meclă? E drept că domnul demnitar are și apucături de cămătar, dând bani cu împrumut pretenarilor, dar asta nu înseamnă că e cămătar, ci doar că e foarte darnic și mărinimos. În plus, Mihăiță al nostru e și foarte bogat, de vreme ce, dintr-o lefșoară de bugetar – el lucrând încă de la frageda vârstă de 21 de anișori numai la stat – a reușit să pună la ciorăpel, până acum, aproape 300.000 de euroi. Uitați-vă în declarația lui de avere și o să vedeți că e putred de bogat, are conturi peste conturi, deci normal că l-au numit la Curtea de Conturi, doar nu era să-l pună la Curtea de Casație?

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

One Response to Dragnea și-a pus busuiocii în păr

  1. dinu spune:

    Cred ca busuiocii pe piept erau mai misto…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top