Președintele PSD, Liviu Dragnea, spune că nu are bani sau proprietăți în Brazilia și că procurorii nu vor găsi „nimic” acolo.

„N-am furat bani din Brazilia, n-am spălat bani în Brazilia, nu am nicio proprietate în Brazilia. Asta să fie foarte clar și ceea ce au făcut este la fel de grav ca declarațiile de aseară ale domnului Dragomir. Eu acolo am avocați, i-am trimis de aici acolo și avocații au început să aibă acces la informații. Așa că eu le transmit niște vești triste — nu se poate găsi nimic acolo pentru că nu este. Eu nu am făcut ceva și să-mi fie teamă și să zic să nu deranjez, nu”, a afirmat președintele Camerei Deputaților la Antena 3.

El a mai spus că a sesizat ambasada Braziliei, adăugând că aceste povești „montate” arată disperare.

Referindu-se la declarațiile fostului colonel SRI Daniel Dragomir, Dragnea a spus că acesta trebuie să spună și în Comisia parlamentară SRI ceea ce a declarat și în mass-media, că „se arunca o plasă ca să se facă interceptări, vezi Doamne, pentru terorism, sau bănuiți de terorism, politicieni, jurnaliști, sau alții și după ce aruncau plasa cereau interceptările și hai să ne uităm pe stenograme poate un cuvânt de la unul, o frază de la altul, poate le putem pune într-un anume fel și hai să pornim un dosar”.

„Asta ce spune? Că s-a mers pe ținte, s-au stabilit țintele, probabil s-a făcut o listă. Probabil că doamna Kovesi va avea un punct de vedere la un moment dat, sau alte instituții”, a arătat Dragnea.

Liderul PSD a declarat că este sigur că se vor mai auzi foarte multe lucruri care vor confirma ceea ce deja s-a spus. „Nu ne pot închide pe toți. Mai e foarte puțin”, a spus Dragnea, citat de Agerpres.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top