Președintele PSD, Liviu Dragnea, a dat de înțeles că ministrul Justiției, Tudorel Toader, ar putea să fie îndepărtat din funcție dacă nu va decide desecretizarea arhivei SIPA.

Deși nu a vorbit explicit despre remainerea lui Toader, Dragnea a explicat că încrederea sa în ministru „se va apropia de zero” dacă nu va face demersuri pentru desecretizare.

„O să fiu foarte scurt și o spun cu tot respectul cuvenit pentru cariera dumnealui și pentru pregătirea dumnealui: dacă și în acest subiect legat de noul scandal, cel mai proaspăt scandal care a apărut acum cu arhivele SIPA, dacă nu face nici măcar gestul de a desecretiza raportul, atunci încrederea mea în dumnealui va fi aproape de zero. Dacă va face lucrul ăsta, atunci înseamnă că este de bună credință și este un om corect, care chiar vrea să participe la acest proiect pe care noi l-am început după 11 decembrie”, a spus Dragnea, la Antena 3.

Potrivit lui Dragnea, „oamenii vor ca partea necurățată din sistemul moștenit dinainte de 1989 să se însănătoșească”.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top