Doamnelor și domnilor, tovarăși și tovărășele, babuini și babuine, dragi parameci și stimate drosofile, nu părăsiți aparatele de radio și televizoarele, urmează un comunicat de mare importanță pentru țară. Surse sigure – un urechist, un răspândac și o moașă, deci în total trei – dezvăluie un fapt nemaivăzut și nemaiauzit: adevăratul fiu al miliardarului Soroș nu este Cioloș, cum greșit s-a declarat acum un an la moguliziuni, ci numitul OLAF. Testele de paternitate realizate la laboratorul teleormănean GeneticLab(ă) au dovedit fără  dubiu prezența, în ADN-ul acestui OLAF, a cromozomilor lui Soroș, plus a cromozomilor Laurei Codruța Kovesi, care, printr-o înțelegere pe sub mână cu Binomul, s-a întors în timp, când Soroș era încă tânăr și mai putea, să-l nască pe Olăfel. Știm că este greu de crezut, dar, dacă ați crezut voi programul de guvernare al PSD și l-ați mai și votat, o să credeți și asta, dragi parameci.

Vestea bună pentru voi este că Dragnea, omul care v-a promis că vă dă multe, dar v-a dat un singur lucru – e drept, mult – nu se dă bătut, în fața acestui OLAF. El e cam măgar, așa, de felul lui, în sensul că e încăpățânat și nu știe de bătaie. Poate să-l bată OLAF până se schimbă banul sau până când ajunge euroiul la zece lei bucata, și el tot nu demisionează, iar de răspuns nu vrea să răspundă nici măcar în fața Marii Adunături Naționale numite parlament. În cuget și-n nesimțiri, Dragnea e un fel de Ceaușescu: pleacă din fruntea bucatelor ”dăcât” mort, cum ar zice el, ceea ce, după cum evoluează lucrurile pentru românii rupți în fund și la salariu, nu o să-i fie prea greu de obținut. Și de ce ar pleca? Ouăle s-au scumpit, dar încă n-au ajuns să coste cât un ochi din cap, benzina e încă ieftină, n-am ajuns încă să dăm un salariu pentru un singur plin, ROBORUL e abia 2%, ho-ho, cât mai are de crescut până la 100%, deci loc de mai rău e berechet, tovarăși!

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top