Șeful PSD, Liviu Dragnea, a spus că ar putea fi înființată o comisie de anchetă la nivel parlamentar după ce Daniel Dragomir, fost colonel SRI vizat în Dosarul „Black Cube” a spus că ofițerii SRI ar fi făcut rechizitorii și că ar exista canale speciale în justiție care sunt operate de serviciul secret.

”Eu cred ca Comisia SRI va trebui sa îl cheme rapid pe acest domn Dragomir. Asemenea afirmații nu pot fi făcute în spațiul public fără sa fie audiat de Comisia de control a SRI sau chiar să se înființeze o altă comisie de anchetă. Va fi chemat la comisia SRI dupa ce va fi ales noul președinte al comisiei”, a spus Dragnea.

Dragomir a spus la România TV că va furniza mai multe informații în cadrul unei comisii parlamentare. Fostul colonel, care a plecat din SRI în 2013, a mai spus că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, și fostul director operativ al SRI Florian Coldea aveau colaborări pentru a obține sentințe favorabile în justiție.

„Au fost și ofițeri acoperiți în justiție”, a acuzat acesta. Fostul ofițer a mai susținut că orice serviciu folosește „acoperiții” din media, iar pe „câțiva care au răspuns la ordinele binomului” i-a cunoscut și el.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

One Response to Dragnea cere anchetă parlamentară după dezvăluirile lui Daniel Dragomir, ex-colonelul SRI

  1. […] refugiaților • ”Pune-ți” mâna pe carte, dar să fie ceva cu ași în coadă! • Dragnea cere anchetă parlamentară după dezvăluirile lui Daniel Dragomir, ex-colonelul SRI • Interviu. Dumitrașcu (Federația Sindicatelor din Penitenciare): ”În România, peste 60% […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top