"liviu dragnea psd 2016"Președintele PSD Liviu Dragnea critică pe Facebook activitatea inspectorilor fiscali care lucrează într-o instituție subordonată Ministerului de Finanțe, care este condus tot de un social-democrat, minsitrul Viorel Ștefan.

Dragnea are o problemă cu angajații Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) după ce a critit despre „norma de amenzi” pe care o au aceștia.

„Constat că inspectorii fiscali care controlează firmele sunt încă tributari unei mentalități de tip sovietic, de genul „chiar dacă ești în regulă, îți găsim noi ceva!”.

E inadmisibil ca inspectorii fiscali să aibă normă la amenzi, cum reiese din circulara ANAF trimisă recent către direcțiile județene de finanțe.

Din fericire, în scurt timp va intra în vigoare Legea prevenției care va pune capăt acestui fenomen. Nu se va mai da nicio amendă fără o acțiune de prevenție premergătoare”, a scris Dragnea pe Facebook.

Șeful PSD face trimitere la proiectul privind legea prevenției, aflat încă în lucru, care spune pe scurt că Fiscul va trebui să ajute contribuabilii dacă găsește probleme și să nu sancționeze o firmă imediat.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top