Pentru tot ce s-a întâmplat aseară, doar decalotatul de Codrin e de vină! Păi nu i-a zis el lacheului de drept constituțional ”Tudorele, fă ceva?”, că ăla nu făcea nimic? Ei, uite că după o constipație de trei săptămâni, aseară Slugărel Toader a făcut, în sfârșit, ceva, de ziceam că nu se mai termină! Aproape două ore a ținut diareea verbală a sinistrului Justiției și în tot acest timp distinsul specialist, cum îl numea un clasic în viață, n-a ratat niciun prilej să se facă de râs, cum strălucit anticipase stăpânul lui, Liviu Gură  de Aur.

Discursul lui Tudorel nu-l mai reiau, că ni se termină Internetul până apuc eu să-l scriu, iar voi să-l citiți. În mare, ideea este că dacă ar fi fost student și ar fi venit pregătit așa la examen, Tudorel pica examenul cu brio, ba-și mai lua și niște șpițuri în cur de la profesori, pe motiv că-și bate joc de ei. Am încercat să găsesc vreo logică, vreun fir epic în toată polologhia lui, dar în afara amintirilor din facultate n-am priceput nimic. În rest, numai contraziceri: ba că de ce s-a băgat Codruța în treaba procurorilor, ba că de ce nu s-a băgat, ci a lăsat dosarul Microsoft să curgă spre prescriere, ba că în afară de DNA, care a încălcat de trei ori prevederile CCR, nimeni  nu le-a mai încălcat, ba că prevederile astea au mai fost, din 2000, încălcate de vreo 13 ori, dar n-a fost nimeni pedepsit, și tot așa. O iotă nu s-a înțeles din tot ce-a bălmăjit sclavetele penibil al borfașilor. A, pardon, s-a înțeles ceva: că doamna Kovesi e de vină pentru tot ce s-a întâmplat în România, fiindcă a dat interviuri la BBC și a spus că la noi trăiesc borfași și penali, când, se știe, la noi sunt ”dăcât” lupi, urși și râși.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

One Response to Domnule președinte, nu ne lăsați pe mâna preșurilor!

  1. […] (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "http://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4&appId=451791128286501"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); Sursa: Paginadepolitica.ro […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top