Scrisoare deschisă adresată doamnei Lucia Hossu Longin,

VIDEO. „Cârtițele” Antenei 3 la TVR. Pe bani PUBLICI. Lucia Hossu Longin și Monica GhiurcoAm fost unul dintre cei care vă urmăream cu sufletul la gură serialul ”Memorialul durerii”. Jos, pălăria! I-ați ajutat, sper, pe mulți, atunci, când puțini o făceau în televiziunea publică, să-și cunoască mai bine trecutul de nație. Un merit incontestabil! Am început așa pentru a vă arăta că pun mai presus de critici meritele dvs. ca realizator TV, în anii tulburi de după Revoluție.

Nu știu ce s-a întâmplat, apoi. Sincer, nu v-am mai urmărit cu atenție traseul profesional. N-am făcut-o nici măcar recent, când liberalii s-au grăbit să vă propună în conducerea televiziunii publice fără o minimă cumpătare. M-am trezit, brusc, într-un coșmar! Îl denumesc așa, iată, tocmai pentru vă demonstra că prețuiesc încă prețuirea pe care vi-am acordat-o cândva pentru ”Memorial”. Dar un coșmar rămâne un coșmar!

V-am văzut zilele trecute într-o intervenție la Antena 3 și mi-am făcut cruce! Cu siguranță, au făcut la fel și sufletele încă suferinde ale partizanilor pieriți în munți, ale celor ca Elisabeta Rizea și ale multor eroi anticomuniști. Căci sunt convins, în credința mea, nimeni nu s-ar fi așteptat la o astfel de prăbușire morală. De la producătoarea unui serial menit să scoată la lumină răul comunisto-securist din România, la portavocea unui condamnat definitiv, fost turnător notoriu, născător al unei televiziuni care infectează spațiul public românesc de niște ani buni cu venin, cu ură, cu propagandă și cu discurs fascist!

Ați intervenit în emisiune punându-vă rușinos la bătaie credibilitatea profesională pentru a apăra un mesaj mincinos și manipulator, demn de vremurile nenorocite pe care dvs. le radiografiați în ”Memorialul Durerii”. Chipurile, ați făcut-o pentru a apăra ”libertatea de exprimare”. Cine le-a luat-o celor de la Antena 3? Vă spun eu, vă spun toți jurnaliștii onești, nemogulizați, din țara asta. Vă confirmă orice truditor pe altarul presei libere, orice  reporter simplu, care se chinuie să supraviețuiască, în viață și în meserie, curat, fără bani murdari, fără comenzi de partid, fără sugestii malefice din partea patronului, fără viitor sigur. Vă spun toți îndrăgostiții de adevăr, de jurnalismul pur și liber de moguli. NIMENI, doamnă, nimeni! Știu că la bătrânețe toți mai pierdem din luciditate, dar fiți puțin atentă, că veți înțelege: SE CONFISCĂ SEDIUL ANTENEI 3, NU ANTENA 3!

Căci sediul e parte din furăciunea produsă de cel care a fondat Antena 3. Iar furăciunea e dovedită de cei care au dreptul s-o facă – de judecători. Știți, omuleții ăia care împart dreptatea în democrației, hai, că asta sigur o bunghiți! Deci: Voiculescu a furat statul cu 60 de milioane de euro, adică și pe dvs. Statul, că să recupereze banii, pune mâna pe ce-apucă din averea hoțului. Așa a căzut clădirea Antenei 3 pe mâna statului. Iar cei de la Antena 3 rămân bine-mersi acolo, dacă își achită chiria, nu le închide nimeni gura, pot să ne-njure zi-lumină, de acolo sau, dacă nu dau la pace cu noul proprietar, din altă parte. Ce, Realitatea TV nu s-a mutat din Casa Presei? Ați înțeles? Simplu, nu? Și-atunci de unde isteria dvs. cu apărarea ”libertății de exprimare”? 

Doamnă Hossu-Longin, puteți verifica, nicăieri în lumea civilizată libertatea de exprimare nu este echivalentă cu iresponsabilitatea, cu atacul la instituțiile statului, la justiție, la democrație, cu linșajul mediatic al oricui nu se supune liniei editoriale trasate de un fost turnător corupt. NICĂIERI! Verificați la jurnaliști din UE, SUA, Canada, Australia, Japonia sau pe unde mai vreți. Și întrebați ce-ar păți acolo o televiziune ca Antena 3 dac-ar călca totul în picioare, ca aici… Ați putea rămâne surprinsă, dar n-o veți face, sunt sigur. Nu există rușine mai mare pentru un jurnalist în democrație să vorbească despre șeful magistraților anticoruție și despre echipa sa în termenii ”torționarii lui Kovesi”. Recitiți, poate nu știți ce-ați spus! Sau revedeți emisiunea. Așa vorbește un jurnalist sănătos la cap despre o instituție a statului plătită să curățe societatea de pregră politică, de corupții care au distrus-o vreme de 25 de ani? Ce rușine!

Nu-mi dau seama ce vi s-a întâmplat. Păcat însă că nu vă dați seama nici dvs. Ați intrat în jocul acesta murdar de a fi avocata violenței, a mafiei politico-financiaro-mediatice, a unor indivizi plătiți să spurce lumea din jur pentru a-și apăra patronul prins cu jaf la purtător. Ați luat parte la o campanie murdară de manipulare mediatică fără să vă pese câtuși de puțin de trecutul dvs. Atunci, de ce ne-ar mai păsa nouă? Prin gestul dvs nesăbuit, ați înfipt un cuțit în inima presei libere! V-ați compromis iremediabil imaginea, ați mânjit memoria celor care  luptau în munți pentru a ne feri destinul național de urmașii comunismo-securismului pe care îi văicăriți acum. Ați omorât astfel ”Memorialul Durerii”! Ce păcat!

Nu știu de ce o faceți. Ce urmăriți. Stau și mâ gândesc la premiile pe care Asociația Profesioniștilor de Televiziunea din România (APTR) – în numele căreia ați vorbit la Antena 3 – le-a acordat ani la rând Antenelor. Unele meritate, altele nu. Necuratul și-a băgat coada și acolo, altfel n-ar fi decis Pro TV să nu mai participe la competiție. Umbla vorba prin târg atunci că aveați un „deal” cu Dan Voiculescu pentru a premia producțiile trustului său astfel încât să-i credibilizați entitățile media. Unii spun că n-o făceați degeaba. Dar eu nu vreau să cred așa ceva. Știți, nu am dovada. Iar ca jurnalist, vorbești pe probe, altfel devii predicator în pustiu…Dar dvs. ați crezut Antena 3 fără nicio dovadă. Care e proba irefutabilă care demonstrează negru pe alb că statul a confiscat Antena 3? Nu vă bateți capul, oricum nu v-ați pus această întrebare elementară. Dvs, pur și simplu, ca și ei, aveți dreptate dacă spuneți ceva, orice. Noi, ceilalți, suntem obligați să credem. Cum vine asta, doamnă dragă? Ce-ați gândit atunci? Ce datorii aveți? V-a dat și dvs. Voiculescu împrumut? 

Poate sperați că, odată dată țara peste cap și revenirea în vremurile de tip Năstase, când justiția se făcea la sediul PSD (citiți stenogramele anilor 2003-2004), veți primi ce n-ați reușit până acum: șefia TVR. Poate cerșiți un post la Antena 3, în situația în care Stelian Tănase vă va face vânt. S-o ”prinde” și omul într-un târziu că ține pe leafă publică un angajat care a fost infectat cu virusul fanatismului politic în timpul programului. Căci, stimată doamnă, chiar nu realizați conflictul de interese? Cum Dumnezeului vă permiteți să subminați instituții ale statului din postura de angajat al statului? Nu sunteți liberă, doamnă! Eu, da. Cei de la Antena 3, și ei. Dar dvs. n-aveți voie să comentați! Dvs. sunteți chiar statul, nu dușmanul lui!

Sau poate, pur și simplu, chiar așa credeți, din convingere. Ar fi și cea mai gravă dintre toate variantele. Dacă ați avea un interes direct, mai treacă-meargă. Dar chiar să credeți ce vi se-ntâmplă, asta ne pune pe gânduri! Atunci, aveți nevoie de ajutor. Nu-i bai, mai există cazuri de rătăciți cu nume celebre: Tudor Gheorghe, Draga Olteanu Matei, Dorel Vișan, Mircea Diaconu, oameni cu cariere rezonabile în spate, care au dat pe spate imediat ce-au fost băgați în seamă de Antena 3. Slăbiciunea de caracter sau pur și simplu o naivitate ingenuă (unii ar spune chiar prostească) v-au legat ombilical de un discurs împotriva naturii, pro-corupție și anti-stat de drept. Totul ambalat pervers în discurs ”antibăsist” de tip fascist. După modelul Hitler, cel care își seda nația să-i urască pe evrei pentru suferințele provocate de criza financiară globală. Asta a făcut Antena 3, din 2009 încoace, cu ajutor politic de la PSD și PNL, adică de la  USL. Și cu susținerea naivă sau interesată a unor artiști precum cei amintiți mai înainte.  Slavă Domnului că e plină încă țara de multe alte celebrități care n-au picat în capcana periajului voiculescian!

Iar dacă tot nu realizați rătăcirea care v-a drogat simțurile, consultați opinii independente. Așa face un jurnalist care vrea să citească lucid subiectul, sper că n-ați uitat această regulă sfântă a meseriei pe care o ucideți în fiece zi când deschideți gura? Iar dacă nici asta nu v-ajută să vă reveniți, citiți-l pe Cătălin Tolontan, coleg de trust cu Gâdea, Badea și ceilalți pe care dvs. pretindeți că-i apărați în numele ”libertății de exprimare”. Dacă pe mine, pe colegul Adrian Halpert, pe jurnaliști neimplicați sau pe analiști echilibrați nu ne credeți, încercați cu Tolontan. Că doar conduce un ziar aflat în parohia familiei Voiculescu. Și, pe deasupra, omul n-a fost niciodată nici băsist, nici anti-băsist. Doar un jurnalist care s-a chinuit să țină steagul sus jalonând abil printre presiuni de mogul și nevoi financiare, fără a compromite câtuși de puțin valoarea morală a presei produse la ”fabrica” sa. Vă rog, citiți-l pe Tolontan! Dacă mai aveți o fărâmă de conștiință și nu sunteți sclava vreunui interes pe pecuniar, faceți-vă un bine și citiți-l pe Tolontan. Mă rog la Dumnezeu s-aveți puterea de a vă trezi!

Laurențiu Ciocăzanu

Ciocazanu

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (5 voturi, media: 3,40 din 5)
Se încarcă...

Articole similare

30 Responses to Doamnă Lucia Hossu Longin, ați ucis ”Memorialul Durerii”!

 1. BogdanD spune:

  Domnule Laurentiu Ciocazan, sunt sigur ca stiti pilda cu „cel ce arunca cu piatra” …. nu sunteti in masura sa ridicati si sa aruncati cu piatra … nici dvs., nici Adrian Halpert! Saracu Dinu Patriciu, nu a apucat sa traiasca sa vada, acest „memorabil” editorial ….

 2. adrian gorun spune:

  Ba bulangiilor , limba moale am avut io , intrebati-l pe domnu Marga , ca me-a dat si doctoratu …

 3. gogu spune:

  Dnă L.H. Longin v-ați făcut varză ficatul cu băuturi ieftine dar ce-ați avut cu un format de emisiune destul de reușit care s-a dorit a fi evocativ și reparativ !? Ori ați vrut să induceți în eroare receptorii, ori sunteți dvs. în eroare. Atunci e clar că delirium tremens ( provocat de vodca în exces) vă joacă feste. Păi cum măi cucoană poți fi atât de … Cum te mai uiți în ochii băieților tăi, a nepoților când faci ditirambe și gesturi abulice mai dihai ca Pavel Abraham, om fără de lege și milițian cu limba moale. Nu te rușinezi când lingi un om care a dat pe mâna poliției politice propria familie !? Ce zic ăia din familia ta care lucrează pentru varan, la jurnalul național !? Tudor Hossu Longin cred că zice merci. Dar Emil, nu se rușinează !? El se considera un fel de jurnalist sportiv… Acum nu mai este… sportiv !?

 4. alex spune:

  Cei ce folosesc invective dovedesc altora si lor însusi ca atat limbajul cat si creierul le sunt subdezvoltate. Nene maximus, ti au mai spus o si ceilati..somn bun sa ai!
  Pentru ca am sentimentul ca nu stim inca ce se ascunde in spatele unei asemenea atitudini, mi a venit in minte un citat de Shakespeare pe care il modific putin.. ceva e putred in..Romania..

 5. traian spune:

  Imi este greu sa cred ce spun, dar totusi fac eforturi sa nu rabufnesc.
  Cred ca Doamna Lucia HOSSU LONGIN a fost luata de valul manipulator securisto – comunist de la ANTENA 3.
  Sunt convins ca si-a dat apoi seama de greseala facuta si de autodiscreditarea in care a ajuns in urma acestei interventii in emisiune. Chiar daca are obligatii financiare sau de alta natura fata de acest trust mediatic, doamna trebuie sa inteleaga ca are o alta obligatie, o obligatie morala fata de poporul roman si fata de cei care i-au urmarit cu sufletul la gura celebra emisiune „Memorialul durerii” (emisiune care tocmai atrocitatile securiste si comuniste le infiera). Cand prezenta cu sinceritatea cazurile, atunci sau acum la Antena 3 ?
  Si oricum, stimata doamna, este o expresie populara care vi se potriveste: „despre morti numai de bine” (este vorba de dumneavoastra si de probitatea morala a dumneavoastra).

 6. traian spune:

  Imi este greu sa cred ce spun, dar totusi fac eforturi sa nu rabufnesc.
  Cred ca Doamna Lucia HOSSU LONGIN a fost luata de valul manipulator securisto – comunist de la ANTENA 3.
  Sunt convins ca si-a dat apoi seama de greseala facuta si de autodiscreditarea in care a ajuns in urma acestei interventii in emisiune. Chiar daca are obligatii financiare sau de alta natura fata de acest trust mediatic, doamna trebuie sa inteleaga ca are o alta obligatie, o obligatie morala fata de poporul roman si fata de cei care i-au urmarit cu sufletul la gura celebra emisiune „Memorialul durerii” (emisiune care tocmai atrocitatile securiste si comuniste le infiera). Cand prezenta cu sinceritatea cazurile, atunci sau acum la Antena 3.
  Si oricum, stimata doamna, este o expresie populara care vi se potriveste: „despre morti numai de bine” (este vorba de dumneavoastra si de probitatea morala a dumneavoastra).

  • Decebal spune:

   Traiane te cred, dar nenorocitii astia de la Antena 3 au o echipa brava si dezvaluie lucruri care fac sa se adune cu sutele de mii de spectatori seara de seara Bravo lor ! Cu dezvaluirile lor pot crea o miscare de masa (cum s-a si vazut si care pe multi i-a ofticat!) care poate transforma Romania. A sesizat bine cine a spus ca numai o noua revolutie poate aduce schimbarea de care e nevoie pentru a opri jaful economic si LICHELISMUL gazetaresc.

   • prodecebal spune:

    asa este decebale,poate schimba Romania,depinde in ce.si Somalia e tara,si Liberia e tara,si Banglades e tara,si Coreea de Nord e tara,va doresc mult succes in indeplinirea viselor.
    P.S.indiferent pe unde m-am aflat pe net,proantenistii si/sau antibasistii vorbesc la fel:f.f.urit – adica porcos si cu atacuri murdare la adresa celor care au alta parere.de ce oare?cred ca datorita desteptaciunii,inteligentei,bunei informari; numai asta poate fi.
    deci,decebale,va doresc succes in schimbarea Romaniei.
    va dau un sfat:atentie sa nu o schimbati cu Dunarea – granita cu Ucraina.succes.

 7. Raskolnikov spune:

  Oare ai citit vreo carte de-a lui Pleșu?Cum poti spune asa ineptii?Pariez ca n-ai o singura carte in casa,pariez(nu de bucate sau teste de circulatie auto),e singura explicatie,odata ce-ai citit,nu mai poti fi asa prost,mai urci un pic pe scara valorica,acum esti chiar jos.

  • Nae spune:

   Ridic doua deshte: am citit eu Minima moralia – cea pe care a cam copiat-o (cu titlu cu tot) de pe la niste co-filozofi ce nu-s prea cunoscuti pe la noi. Si totcmai o citeam cand am aflat ca nu-i placeau, dar deloc clatitele reci cand era ministru de Externe (ce-o fi cautat pe acolo sau, mai precis, ce misiune avea pe acolo) De la clatitelea a inceput sa i se albeasca barba S-a enervat tare de tot pe bufetierele de la minister. Ba si-a scrantit si piciorul coborand la subsol sa-i dea altele fierbinti. Astorie, neica, ce sa zici!

  • adrian gorun spune:

   Da ce ba , Plesu scrie ? Scriu eu si pretinu meu Florin Carciumaru de Tg Jiu mai bine ! Si mai caligrafic ca Plesu …

 8. Raskolnikov spune:

  Maximus,suferi de tembelism cronic,dispari sa nu te vad,ma enervezi!!!!

 9. Marian Grigore spune:

  Un altfel de Memorial…
  16/08/2014Uncategorized Editare

  În mai 1975, secretara organizației PCR din redacția SCÎNTEIA TINERETULUI, tovarășa Lucia Hosu Longin,. mă invita afară din ședința de partid în care ceream să se pronunțe colegii mei asupra concedierii mele pe motiv de necorespundere la criteriile cerute unui jurnalist de partid.După doi ani Tribunalul Suprem al RSR mă reintegra în funcție cu plata retroactivă a salariilor pierdute, iar Lucia Hosu se ocupa în redacția culturală a TVR de Cântarea României. Cu același talent, cu aceeași osatură stilistică și de limbaj pe care le va folosi peste ani pentru a realiza Memorialul durerii, în care singurele personaje adevărate sunt victimele.Așa că de ce ne-am mira că astăzi își sprijină colegii de la Antene și înfierează cu mânie proletară orice jurnalist care nu înțelege să i se alăture.

  În anii 1990-1991 și Sorin Roșca Stănescu era cel mai acerb demascator al Securității.Nu era oportunist, ci un abil fructificator al unei oportunități Oportunitatea de a se spăla de ceea ce risca să se descopere în trecutul său.Iar Lucia Hossu Longin lucra tot la redacția culturală a TVR, ca și înainte de ’89, redacție care i-a oferit oportunitatea și mijloacele materiale necesare realizării serialului ”Memorialul durerii”.. Și pentru ea riscul era același ca în cazul lui SRS. .Avea ceva de ascuns! Dați o căutare pe google la LHL și vedeți dacă găsiți vreo referire la funcția sa de secretar BOB într-o instituție centrală de presă sau vreo referire la emisiunile dedicate Cântării României. Ai zice că a fost anticomunistă de când se știe, nicidecum propagandistă la învățământul politic de partid. Cum a reușit oare să-și curețe atât de profund biografia publică? În altă ordine de idei, unde ați văzut, în primele episoade, cel puțin,ale ”Memorialului…” vreo luare de atitudine anti Iliescu sau anti FSN? Sau, dincolo de serial, a fost cumva prin balconul Pieței Universității și mi-a scăpat un asemenea episod? Curat murdar, Coană Lucico!

  De la Wikipedia, enciclopedia liberă:

  Lucia Hossu-Longin
  ”Lucia Hossu-Longin este un om de televiziune și autoare din România care este cunoscută publicului din România prin reportajele din serialul „Memorialul Durerii” de la TVR, începând cu anul 1991. Până în anul 1980 a fost căsătorită cu scriitorul și ziaristul Valentin Hossu-Longin. În prezent este căsătorită cu Dan Necșulea.”

  Unde a lucrat înainte de 1989? Unde era și ce făcea în 1975? Probabil că n-are importanță…

  • Maximus spune:

   Dar porcul de Plesu pe care il pupa toti propagandistii basisti ca e intelectual( si s-au strans 100 de speriati sau ceva sa il apere) si care e platit dupa cum vedem, de unul care in 1990 era bisnitar de copii, el stii ce facea inainte de 1990? Si sunt multi alti porci in situatia asta dar bag seama ca va freaca grija doar de aia care nu-l pupa pe Basescu in cur si eventual au tupeul sa se solidarizeze cu Antena 3.

  • Suru spune:

   Ea ca ea, dar sa-l vezi pe Arachelian ce anticomunist se dadea si se da. L-am cunoscut in zilele dinaintea congresului PCR din oct. ’89, intr-o comuna din judetul Giurgiu unde se afla pentru un reportaj cu o familie ce avea copii multi trimis, zicea el, „de tovarasa Ceausescu personal” Dupa ce a „umflat” bine portbagajul a disparut intr-un nor de praf spre Bucuresti unde il astepta „tovarasa Elena Ceausescu personal” cu reportajul tv in cinstea congresului

 10. Maximus spune:

  Domnu’ Laurentiu Ciocanaru va spun un singur lucru, nu e bine ce faceti in numele lui Basescu, nu e bine domnu’ Ciocanaru. Stiu a ganditi de azi pe maine: ticalostiti azi ori pupati in cur ca sa aveti ce manca maine; dar va spun eu in calitate de vizionar, exista viata si dupa ce porcul se va fi dus de la Cotroceni. 🙂

  Lucia Hossu Longin pe care o denigrati ca apara singurul post TV condus dupa criterii democratice( cu darile la zi, nu vin politicienii inainte de in terviuri cu intrebarile pe care vor sa le auda, in plic …etc) si ca ucide Memorialul Durerii( pe care nu-l cunaosteti, altfel nu ati aplauda un documentar in care se vorbeste despre ororile unui regim totalitar, pupand in cur un individ cu apucaturi totalitare ca sa va primiti portia de hrana); Ion Lucian fusese cineva la viata lui dar cam prost si senil in ultii ani daca se lasase manipulat sa apara la Antena 3 sa spuna cum il lasa guvernul Bocanila fara venit; Dinu C. Giurascu nu era nici el om prost dar avea niscaiva interese sa se dea pe langa PC si Antena 3, Florin Piersic si Sebastian Papaiani ca au fost cam prosti si s-au lasat manipulati sa apara la Antena 3( cacatii basisti nu s-au intrebuintat „sa manipuleze” si ei niste valori nationale, sa le aduca la B1 tv in timpul pe care l-au pierdut muscand de fund Antena 3. Foarte tari!!); Mircea Diaconu e cam de porc mai ales ca nici n-a fost mare actoras la viata lui, a fost in conflict de interese( justitia a zis ulterior ca nu dar cine si-a mai miscat ratul sa comenteze?) si nici nu l-a iubit pe Basescu, Nicu Alifantis care da ok din gura( ritmul pieselelor e chiar misto) dar e cam ticalos ca s-a solidarizat cu Antena 3; Draga Olteanu Matei care a fost caterincoasa la viata ei si a facut lumea sa rada dar acum e cam de porc ca s-a solidarizat cu Antena 3 si nici nu-l suporta pe Basescu( Lez Majestate, ce sa mai); Tudor Gheorghe care era el ok ca lautar dar nu prea e cine stie ce om ca sustine Antena 3, basca are si niste bube in cap ca ta-su a fost cine a fost. Chiar sunt curios sa vad cine e urmatorul de pe lista curnalistilor.

  Apropo de Tudor Gheorghe( nu Andrei Gheorge, sunt convins ca sunt si multi cretini care il confunda cu inchipuitul care a aratat dintotdeauna ca un batran), cine s-a pretat la o asemenea mizerie( specifica unui gandac slinos de bucatarie) sa manipuleze un om batran, de peste 80 de ani( tatal lui Tudor Gheorghe), fara ajutor, ca sa-si atinga scopul murdar care i s-a transmis cand probabil pupa in cur, merita sa i se intample in viata tot ce e mai rau.

 11. Maximus spune:

  Domnu, Laurentiu Ciocartzanu va spun un singur lucru, nu e bine ce faceti in numele lui Basescu, domnu, Cocartzanu. Daca exista un Dumnezeu fiti fara grija, nu uita.

  Lucia Hossu Longin pe care o denigrati ca apara singurul post TV condus dupa criterii democratice( cu darile la zi, nu vin politicienii inainte de in terviuri cu intrebarile pe care vor sa le auda, in plic …etc); Ion Lucian fusese cineva la viata lui dar cam prost si senil in ultii ani daca se lasase manipulat sa apara la Antena 3 sa spuna cum il lasa guvernul Bocanila fara venit; Dinu C. Giurascu nu era nici el om prost dar avea niscaiva interese sa se dea pe langa PC si Antena 3, Florin Piersic si Sebastian Papaiani ca au fost cam prosti si s-au lasat manipulati sa apara la Antena 3( cacatii basisti nu s-au intrebuintat „sa manipuleze” si ei niste valori nationale, sa le aduca la B1 tv in timpul pe care l-au pierdut muscand de fund Antena 3. Foarte tari!!); Mircea Diaconu e cam de porc mai ales ca nici n-a fost mare actoras la viata lui, a fost in conflict de interese( justitia a zis ulterior ca nu dar cine si-a mai miscat ratul sa comenteze?) si nici nu l-a iubit pe Basescu, Nicu Alifantis care da ok din gura( ritmul pieselelor e chiar misto) dar e cam ticalos ca s-a solidarizat cu Antena 3; Draga Olteanu Matei care a fost caterincoasa la viata ei si a facut lumea sa rada dar acum e cam de porc ca s-a solidarizat cu Antena 3 si nici nu-l suporta pe Basescu( Lez Majestate, ce sa mai); Tudor Gheorghe care era el ok ca lautar dar nu prea e cine stie ce om ca sustine Antena 3, basca are si niste bube in cap ca ta-su a fost cine a fost. Chiar sunt curios sa vad cine e urmatorul de pe lista curnalistilor.

  Apropo de Tudor Gheorghe( nu Andrei Gheorge, sunt convins ca sunt si multi cretini care il confunda cu inchipuitul care a aratat dintotdeauna ca un batran), cine s-a pretat la o asemenea mizerie( specifica unui gandac slinos de bucatarie) sa manipuleze un om batran, de peste 80 de ani( tatal lui Tudor Gheorghe), fara ajutor, ca sa-si atinga scopul murdar care i s-a transmis cand probabil pupa in cur, merita sa i se intample in viata tot ce e mai rau.

 12. Mantu spune:

  Bine spus Laurentiu! Nu ma asteptam la o asemenea atitudine din partea doamnei ce m-a impresionat cu documentarele ,,Memorialul durerii”! Interesant ce spui ,,Oblio”!…

 13. oblio spune:

  Da, ce sa intelegem de aici: doamna condamna comunismul si atrocitatile lui, dar sprijina neocomunismul si varanii lui… o atitudine interesanta. Sau doamna a facut sluj cui a dat mai mult, intotdeauna? Din ”Epoca de aur” pina acum, a executat ordinele superiorilor si a umplut traista cu bani? Pare mai firesc… Mercenarii…….. tot mercenari ramin!

 14. radu spune:

  Felicit un ziarist cu coloana vertebrala !

 15. Ion Vatamanu spune:

  Bine punctat , Laurentiu ! Chestia-i sa si loveasca unde trebuie ! M-ar mira ! Am dubii serioase !

  • zamolxiz spune:

   Ma bucur sa constat noi propagandisti basisti care nu se feresc sa loveasca si sa jigneasca valorile romanesti in dorinta de a judeca antibasistii, vezi antenele, etc.
   domnilor pupi’ncuristi, jurnalisti de bloguri ca altfel nu va pot categorisi…cum va permiteti sa jigniti oameni pe care nu aveti dreptul nici macar sa ii priviti in ochi???
   doamna Lucia Hosu Longin reprezinta valoarea pe care voi nu o veti putea avea niciodata…penru ca sunteti niste gunoaie basiste, sunteti antiromani fustrati care nu ati avut loc sa va faceti meseria intr-un mediu decent. sunteti platiti cu bani murdari ca sa executati la ordin astfel de articole.
   sa va fie rusine… in curand o sa apara cateva articole foarte interesante despre dumneavoastra, ca o sa va fie rusine sa mai iesiti pe strada, numita web

  • Mioara spune:

   Abia astept sa-ti vad mutra, Laurentiule, cand Basescu va fi cu catuse intrand in parnaie! Atunci ce scrisoare de infierare vei scrie ???? Daca ai fi „independent” sau „echidistant” ai ptea scrie o scrisoare si lui Liiceanu sa-i bati nasul cum a ajuns patronul Humanitas… prelund, fara drept, toate activele( de valoare mai mare de 60 milioane euro) Editurii Politice, in numele „sfintei privatizari”. Asta da, rusine!!!! Hai ziaristule… fa si tu o investigatie in partea cealalta a esicherului politic! Sa vedem poti???????

   • radu spune:

    Mioara ,esti contaminata de tot ce se intampla la A3.Ura,prostie,intoleranta.Cand vei renunta la ochelarii de cal ?

    • Mioara spune:

     Pot sa spun si eu ca TU porti ochelari de cal !!!! Nu eu am inceput acest razboi cu voi, ci voi, desi multi, aveti putine argumente…cele mai multe sunt atac la persoanele care nu va inteleg slugarnicia fata de un presedinte…nu fata de o Antena…acolo…o televiziune care ziceti voi ca ne manipuleaza.Dar chiar atatia manipulati…7,4 milioane de romani??? ce forta!!! Fata de presedinte care ii are aproape doar pe cei 6 % …putini, dar GURALIVI !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top