În timp ce unii socotesc deja câte vile, piscine, știuci și Amazonii ar trebui să posede Dragnea pe persoană fizică spre a-și putea achita prejudiciul de 127 de milioane stabilit de procurori, eu mă întreb un singur lucru: ce-o să se facă Livache fără mărunțiș? Pentru că, la averea lui reală, ăștia 127 de milioane fix asta înseamnă – mărunțiș de-alde cinci bani pe care ți-l dă casiera la Auchan și tu nici nu te uiți la el.

Numai dacă socotim câte miliarde de coco a primit în ultimii zece ani TelDrum și ne dăm seama că ăștia 127 de milioane sunt, pentru magnatul teleormănean, gaura de la covrig. Ce-o să se facă fără ei? Probabil că n-o să mai aibă bani de țigări, deci o să fie mai sănătos și nici n-o să mai aibă dinții galbeni, n-o să mai aibă bani de momeli scumpe, deci o să dea la pește cu mămăligă, că de-aia e român mândru și n-o să-i mai cumpere țiitoarei floricele când o scoate la film, la mall, o să-i cumpere direct tot mall-ul, zicând că n-are schimbat.

Prejudiciul stabilit în cazul lui Dragnea e imens doar privit prin prisma sărăciei în care votanții lui Dragnea se zbat. Pentru că oamenii ăștia n-au văzut în viața lor cum arată o bancnotă de 500 de euro, darămite să-și imagineze cum e să ciordești 27 de milioane de euro. Sunt convins că în momentul de față, Daddy e invidiat de cei mai mari hoți ai lumii, precum ăia din ”Ocean’s Eleven”: cât se chinuie ei, săracii, să dea o spargere, să fure o pictură celebră sau un seif până să facă rost de douăj de milioane de euroi, în vreme ce Flaușatul umflă banii ăștia dintr-o semnătură, căci el nu fură tablouri, el fură județe întregi.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top