Deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu, condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare în dosarul în care este acuzat de dare de mită şi de administrarea unei firme, spune că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă.

„Pentru ce se mai duc oamenii în Piaţa Victoriei acum şi de ce noi nu ieşim împotriva lor cu tunurile cu apă dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm un loc în maidan. (…) Nu poţi în fiecare zi un loc să-l transformi într-un maidan. Să stea ca proştii în fiecare seară acolo? N-au de lucru, n-au copii, n-au familii? Nu au ieşit pentru nicio ordonanţă. Au fost scoşi în stradă şi manipulaţi groaznic de cine a avut interes să îi manipuleze. (…) Mulţi ies în stradă la orice e dat pe Facebook şi au fost aduşi de la multinaţionale”, a spus acesta într-un interviu pentru Adevărul, potrivit News.ro.

Deputatul PSD vorbeşte şi despre mitraliera AKM cu care a tras la revoluţie şi pe care spune că a păstrat-o şi este pregătit să o folosească oricând, „imediat”.

El spune, despre indemnizaţia sa de revoluţionar, că este „una de doi bani, de mizerie”, dar că nu renunţă la ea pentru că este dreptul lui. Deputatul mai spune şi despre indemnizaţia de parlamentar că este „de mizerie”: „Pentru cei 5.000 de lei de mizerie fac suficientă treabă în ţara asta”.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

2 Responses to Deputat PSD, despre protestele antiguvernamentale: „Să stea ca proştii în fiecare seară acolo?”

  1. […] Deputatul social-democrat Cătălin Rădulescu a anunțat că se autosuspendă din PSD până la clarificarea tuturor aspectelor legate de declarațiile controversate privind protestele antiguvernamentale. […]

  2. […] pentru ONU • Trump a permis CIA să folosească drone pentru uciderea teroriștilor • Deputat PSD, despre protestele antiguvernamentale: „Să stea ca proştii în fiecare seară ac… • DECIZIE. Sentința în Dosarul „Gala Bute”, AMÂNATĂ două săptămâni • […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top