Deputatul Dan Barna a fost ales noul președinte al Uniunii Salvați România (USR), în cadrul unui congres organizat la Brașov după demisia lui Nicușor Dan, fondatorul partidului care nu a participat la scrutin.

Barna a obținut 127 de voturi din cele 191 exprimate, iar contracandidatul său, Vlad Alexandrescu, 50 de voturi.

Noul șef al USR a spus că printre primele lucrururi pe care le va face va fi să discute cu organizațiile care au respins participarea la congres, dar și să crească partidul.

Nicușor Dan spusese că acest congres este „viciat”.

Noul lider USR este vicepreședinte al Comisiei pentru politică externă și membru în Comisia pentru afaceri europene. Face parte din Comisia specială comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri și a Războiului pentru întregirea Neamului. Este membru în Delegația Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre. Este vicepreședintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Singapore.

A publicat Ghid Juridic Pentru Protecția Copilului și a Familiei și este unul din autorii Ghidului Anticorupție pentru Cetățeni.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

2 Responses to DECIZIE. Deputatul Dan Barna, votat noul președinte al USR

  1. […] pe Bill Gates • Noul șef al USR: „Dușmanul real pentru noi este PSD” • DECIZIE. Deputatul Dan Barna, votat noul președinte al USR • Dacă vă opresc polițiștii în trafic, ziceți-le că sunteți de la PNL și plecați […]

  2. […] Noul șef al USR: „Dușmanul real pentru noi este PSD” • DECIZIE. Deputatul Dan Barna, votat noul președinte al USR • Dacă vă opresc polițiștii în trafic, ziceți-le că sunteți de la PNL și plecați […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top