dan-diaconescuDupă ce promisiunea celor „20.000 de euro pentru fiecare român” a făcut carieră la vechiul OTV, de această dată, Diaconescu a venit cu o altă idee pentru a-i antrena pe telespectatori într-un concurs de strângere de semnături.

Sub denumirea „concurs naţional profesional”, Diaconescu a prezentat în emisiunea pe care o are la România TV, felul în care, strângându-i semnături pentru candidatură, telespectatorii pot ajunge să lucreze „în Serviciile secrete, în magistratură, în ambasade şi în consulate”.

Astfel, cei care descarcă de pe siteurile PPDD şi OTV formularele pe care urmează să apară semnăturile necesare depunerii candidaturii lui Diaconescu sunt îndemnaţi să strângă cât mai multe semnături, cu promisiunea că la final se va face un clasament, în urma căruia Diaconescu va atribui funcţii:

dan-diaconescuToţi cei care scoateţi aceste formulare, le printaţi, apoi trebuie să le scoateţi la xerox fiindcă aveţi nevoie de multe formulare. Câştigătorul de până acum, top 1, are 107 semnături, adică 20 de formulare a trebuit să xeroxeze şi apoi să le completeze cu prietenii. Primii 300 asemenea concurenţi din clasament aţi putea lucra la Administraţia Prezidenţială în cazul în care noi câştigăm alegerile. Primii 18.000 dintre dvs sigur participaţi în secţiile de vot şi veţi primi pentru asta 4 milioane de lei vechi în luna noiembrie, primii 41.000 dintre dvs sigur veţi fi candidaţii noştri pe listele pentru Consiliile Locale şi, desigur, veţi intra în Consiliile Locale în funcţie de numărul de voturi din localitatea dvs. Primii 3000 dintre dvs veţi fi sigur candidaţii noştri la primării în cele 3000 de localităţi ale ţării. Iar primii 6000 dintre dvs veţi putea fi candidaţii noştri la Consiliile Judeţene, fiindcă acesta este numărul de candidaţi maxim pe care îl are la dispoziţie fiecare partid. Nu vă mai spun că, în funcţie de CV-ul dvs, veţi putea ocupa alte funcţii pe care preşedintele le are la dispoziţie, cum ar fi să lucraţi în Servicii secrete, cum ar fi să lucraţi în magistratură, cum ar fi să lucraţi în ambasade sau în consulate. Sunt funcţii, posturi, pe care preşedintele ţării viitor are ocazia, are dreptul să numească asemenea persoane”, le-a spus Diaconescu telespectatorilor.

„Concursul este adresat tuturor românilor. Puteţi fi penelişti, pesedişti, ce-oţi fi, puteţi să candidaţi pentru aceste funcţii pe care Klaus Iohannis, Ponta, Cătălin Predoiu sau Hunor Kelemen sunt sigur că nu vi le oferă”, a adăugat şeful PPDD.

Un „prim câştigător” s-a ales cu o funcţie „la Secretariatul General”

Pentru a fi şi mai credibil, Dan Diaconescu a prezentat şi „un prim câştigător”, pe nume Alexandru Dragomir, care a strâns 107 semnături. Acesta a afirmat că a fost angajat în Administraţia Prezidenţială în timpul mandatului lui Ion Iliescu, a fost „şeful de Cabinet al primarului Sectorului 1”, şi a lucrat „în cabinetul unui ministru”.

Pe loc, Dan Diaconescu i-a şi propus „domnului Dragomir” o funcţie „la Liviu Neagu”, secretarul general al PPDD, dar şi secretarul general adjunct al Guvernului.

Având în vedere că Liviu Neagu, secretarul general al partidului nostru, are în această perioadă nişte posturi libere, nişte posturi vacante pentru oameni dotaţi şi pentru oameni deştepţi, pentru pepededişti adevăraţi sau pentru otevişti destoinici, eu vreau să-i ofer în direct în această seară domnului Dragomir, dacă vrea, să lucreze în biroul lui Liviu Neagu, secretarul general (…) Salariul e bunicel, vă ajută şi hârtiile, deci dacă acceptaţi această slujbă oferită de noi…”, şi-a ofertat Diaconescu interlocutorul, care a acceptat pe loc.

Eu zic că e un post bun, cu un salariu bunicel, acolo la Liviu Neagu, la Secretariatul General”, a adăugat Diaconescu, fără a preciza dacă postul pe care l-a atribuit în direct este la Secretariatul General al PPDD sau la cel al Guvernului.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

8 Responses to DD, strategemă nouă:Funcţii în Serviciile secrete contra semnături

 1. Dan-Marius.ro spune:

  Cum-mirosi-disperarea-obtinerii-postului-de-presedinte

 2. […] Potrivit Paginadepolitica.ro, cei care descarca de pe siteurile PPDD si OTV formularele pe care urmeaza sa apara semnaturile necesare depunerii candidaturii lui Diaconescu sunt indemnati sa stranga cat mai multe semnaturi, cu promisiunea ca la final si va face un clasament, in urma caruia Diaconescu va atribui functii, pe care le vor primi in cazul in care el castiga alegerile. […]

 3. […] Diaconescu, liderul de facto al PPDD şi realizatorul emisiunii OTV Live! de la RTV, a gândit o nouă stratagemă, pentru a putea strânge semnăturile ce îi sunt necesare participării la alegerile […]

 4. […] oferind posturi in “serviciile secrete, magistratura, ambasada, consulate”. Potrivit Paginadepolitica.ro, cei care descarca de pe siteurile PPDD si OTV formularele pe care urmeaza sa apara semnaturile […]

 5. George spune:

  In ca tara se intimpla aceste lucruri ?In PURKINA PASSO ? …”functii pa care Presedintele la are la dispozitie,cum ar fi sa lucrati in Servicii secrete ,cum ar fi sa lucrati in magistratura ,cum ar fi sa lucrati in ambasade si consulate „.Poate si are la dispozitie Presedintele numirea in toate aceste posturi ?Si atunci de ce tot urla si fac caz unii ca presedintele TB nu are voie sa faca una-alta ,sa-si puna oameni in diferita functii ?Uite ce vor putea ei sa faca si nu are voie TB .Imi pare rau sa spun dar astia ne-au dus la usa grotei.Iar acest ‘ sunt un copil umil,sarac dinCaracal ” este o rusine ,ce face.

 6. oblio spune:

  Asta-i nebun?

 7. silviu spune:

  DDDirect e un mascarici.de felul lui si escroc……,,. – Ei, acuma ce-ai rămas cu capul între urechi?! se miră Moromete, călcând încet printre crăcile salcâmului,,…Ba Nila ba nu intelegi,semnezi pentru DD si esti facut imediat ofiter in serviciile secrete la tine in sat. Nu are nimic ca esti de felul tau cioban cu patru clase DD te face ambasador sau magistrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top