pargaruProaspătul demisionar liberal, deputatul Ion Pârgaru a susținut că în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, sunt mulți dintre tehnocrații pe care-i cunoaște și care vor să facă ceva pentru dezvoltarea economică a țării.

„Eu intervenisem în câteva rânduri și am cerut s-avem un program economic de guvernare și nu unul politic. Acum, cu Tăriceanu vom avea un program economic la care voi lucra și eu”, a declarat Pârgaru pentru corespondenta PaginadePolitica.ro.

„PNL era singurul Partid Național și care trebuia să ducă mai departe tradiția liberală, ceea ce înaintașii noștri începând cu Kogălniceanu, care afirma încă din anul 1860 că trebuia făcut ceva pentru dezvoltarea economică a României față de străinătate. Noi acum suntem într-o situație destul de delicată și ne trebuie un program economic foarte bine elaborat, cu niște oameni foarte bine pregătiți care să poată să ducă România mai departe”, a mai arătat Ion Pârgaru.

Întrebat dacă alături de viitori săi colegi din PLR se consideră anexa PSD, Ion Pârgaru nu a negat apropierea de social-democrați, ba chiar a răspuns într-un mod surprinzător.

„Știți, în momentul în care eu am fost ales deputat în Târgoviște, sprijinul meu a venit în proporție de peste 90% de la PSD. USL, mai bine zis!”, a punctat deputatul.

În aceste condiții,  suținut fiind de către PSD, la întrebarea dacă acum se simte dator față de membrii și electoratul de pe Stânga, Pârgaru a precizat că îl leagă vechi prietenii de PSD.

„Sigur că mă simt dator, pentru că ei m-au ales și m-au condus spre a învinge. Acum am angajamente față de cei care m-au ales. Eu am fost, totuși, șeful Comerțului Exterior într-un guvern PSD condus de Nicolae Văcăroiu. Înainte de a fi membru PNL, am fost mulți ani în PSD”, a afirmat fostul penelist.

În ce-l privește pe fostul său șef de partid Klaus Iohannis, Pârgaru n-a știut ce să spună în legătură cu acesta.

„Pe domnul Iohannis îl cunosc de la tribună așa că nu fac aprecieri la adresa dumnealui”, s-a scuzat deputatul.

andreea-pocolMaterial realizat de Andreea POCOL, corespondent PaginadePolitică.ro

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

One Response to DÂMBOVIŢA.Un deputat trece la Tăriceanu şi spune că-l leagă vechi prietenii de PSD

  1. […] mult, Ion Pârgaru a recunoscut pentru paginadepolitica.ro că mandatul de deputat se datorează în proporție covârșitoare susținerii masive pe care PSD […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top