De-acum știm, e oficial. Dragnea n-a mai scăldat-o că face miting cu un milion de oameni pentru familia tradițională, nici cu șaizeci de mii pentru susținerea lu’ Veorica: a decis să aducă „câteva sute de mii de cetățeni” în Piața Victoriei pentru un miting contra abuzurilor, pentru apărarea justiției și „împotriva terorii” statului paralel.

Ca să nu-i pice șoșonarii ca muștele de la căldură, în miezul zilei, stăpânul lichelelor a decis, după cum reiese și de pe afișul distribuit deja, să se iasă în stradă la ora 20:00. Și a făcut și precizarea absolut necesară, pentru cei care încă n-au învățat să citească ceasul – opt seara, nu care cumva să le strice programul matinal tuturor bețivanilor de prin comunele patriei și ăia, scrofuloși la datorie, în loc să meargă la crâșmă, regulamentar, la opt dimineața, să vină în buricul Bucureștiului.

Dar să citim ce zice mai departe afișul: „ficare județ va avea repartizat un sector”, „ficare județ își va face un semn distinctiv, se va pune în piept”. Remarcăm cuvântul „ficare” care deocamdată nu știm ce înseamnă, dar pe care noii academicieni cu patru clase de la PSD îl vor băga în dicționare cu prima ocazie. ”La fiecare grup de 50 de oameni – o pancardă ”CONSTANȚA”. Ei, aici ați greșit, tovilor! Nu, nu neapărat că pancardă spun doar analfabeții, ci pentru că le-ați supraestimat inteligența: la câți băbălani aveți în partid, la nivel local, nu vă dați seama, idioților, că o să se umple piața de „pancarde” pe care scrie doar ”CONSTANȚA”? Trebuia să treceți pe afiș toate orașele și comunele, ca să fiți siguri că nu o să scrie toți la fel! Să vedem însă ce mai scrie: „Toată lumea îmbrăcată în alb (de la mijloc în sus – tricou, cămașă, bluză, pulover). Hait, și aici e o problemă: dacă unii vor înțelege că trebuie să se îmbrace numai în alb și numai de la mijloc în sus, că de la mijloc în jos nu se precizează nimic, vă dați seama ce defilare de cururi goale o să avem? O să crape de ciudă domnii și domnișoarele de la parada gay că nu le-a venit lor ideea asta! Și stați, că nu am terminat: „Ora sosirii în București este 18:00, ca să fie timp de afluire (la maxim 18:00 mașinile să se afle în parcări). Aoleo, păi ce-ați făcut, măi, nene? Dacă tot ați scris de 20 că e ora 8 seara, vă cădea mâna să mai scrieți și ce oră e 18? Plus că mulți o să creadă că e ceva concert cu ”Minodora la Maxim”, fiindcă „la maxim” nu există în cartea de gramatică, există doar „la maximum”, dar la neuronii ăia ai voștri puțini și pribegi informația nu a ajuns.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top