"daniel constantin alde"Vicepremierul Daniel Constantin, copreședinte ALDE, a anunțat că în ciuda conflictului cu Călin Popescu-Tăriceanu, el va susține în continuare Guvernul lui Sorin Grindeanu.

„În această seară am discutat și cu domnul Grindeanu, l-am informat vizavi de ședința de astăzi (din ALDE — n.r.) și l-am asigurat că indiferent de ce se va întâmpla în ALDE, toată lumea, dar toată lumea și cei care îl susțin pe domnul Tăriceanu și cei care mă susțin pe mine, toți vom susține Guvernul Grindeanu”, a spus vicepremierul la Realitate TV.

Referindu-se la situația creată în ALDE, el a adăugat că poziția pe care a avut-o în cadrul Delegației Permanente ține de „principii” și că, luni, unii dintre colegii alături de care a părăsit reuniunea liberalilor și democraților vor ataca în instanță modul cum a fost convocată ședința pe care a numit-o „simulacru de întâlnire”, precum și decizia luată acolo a convocării unui congres al partidului.

Conflictul din ALDE este important deoarece partidul formează în prezent coaliția de guvernare cu PSD. Nu este clar în acest moment ce se va întâmpla cu Guvernul dacă am asista la o scidare a formațiunii conduse de Tăriceanu și Constantin.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top