cristoiuAlina Bica, șefa DIICOT, a fost luată cu mandat de arestare și dusă la DNA.

Alina Bica e omoloaga Laurei Codruța Kovesi.

Dintr-un interviu acordat azi unui ofițer acoperit am înțeles că cele două sunt rivale.
Aparent o răfuială între muieri; nu trăgîndu-se reciproc de păr, ci anchetîndu-se reciproc.
România zisă și democrată e scena unei întîmplări mai degrabă de Caraibe, decît de Europa Civilizată.

Ea, întîmplarea, nu poate fi înțeleasă cu adevărat dacă nu o raportăm la una dintre cele mai grave realități ale României anului 2014:
Serviciile secrete, scăpate de sub control democratic, au pus stăpînire pe țară!

Să recapitulăm.
30 octombrie 2014. Un site anonim, nerevendicat de nici un ziarist, de nici o grupare, fie ea și teroristă, de nici un cetățean, publică fotografii profesioniste surprinzînd-o pe șefa DIICOT, Alina Bica, împreună cu politiciana Elena Udrea la Paris, în februarie 2014. Pozele sunt însoțite de două facturi de cazare la hotelul Le Bristol, din Paris, una a Alinei Bica, alta, a Elenei Udrea. După cîteva ore, site- ul dispare în neant.

La vremea respectivă am scris că întîmplarea e de republică bananieră, și nu țară minim europeană. Și cînd spuneam asta mă refeream la caracterul enigmatic al publicării. Dacă site-ul ar fi fost revendicat de un jurnalist, de un cetățean, nu m-ar fi interesat cum de a reușit să pună mîna pe două documente pe care nici un hotel din lume nu le dă altcuiva decît celor care au dreptul la ele: clienți care au stat la hotel. Faptul că site-ul a dispărut în neant m- a făcut să presupun c-a fost vorba de o Operațiune a unui serviciu secret român:

Prin întreaga tărășenie, SIE a vrut să dea un avertisment tuturor celor care-l critică, politicieni, jurnaliști, membri ai societății civile:
Fiți atenți, așa cum am reușit să facem rost de la un hotel respectabil din centrul Parisului, de o factură emisă cu jumătate de an în urmă, vom face rost de orice document compromițător despre călătoriile voastre peste hotare. Ați văzut cum am documentat-o pe Elena Udrea? Pe voi vă putem documenta și-n fund dacă ne supărați!

Între timp m-am mai maturizat. Și mi-am dat seama că am greșit în trei locuri:

 1. Nu era SIE, ci SRI.
 2. Nu era Elena Udrea, ci Alina Bica.
 3. Nu era un avertisment dat nouă, oamenilor de rind, ci Alinei Bica.

De ce Alinei Bica?

Ne răspunde într-un fel Traian Băsescu în interviul acordat la Jocuri de putere de pe Realitatea tv pe 31 octombrie 2014:
Dar sunt oameni de afaceri care fac ilegalităţi, sunt oameni politici care fac ilegalităţi. Acele dosare se află şi la servicii înainte de a ajunge la parchete. Deci, tocmai importanţei pe care o au în viaţa socială, în securitatea naţională. Trebuie crescută puţin transparentizarea. Pentru că vă dau un exemplu. Dacă aţi observat la toate marile acţiuni ale DNA apare dedesubt: cu sprijinul SRI. Acest lucru a avut un impact uriaş asupra mediului de afaceri. Sunt convins că toţi se gândesc: stai frate, la SRI trebuie să fiu atent, nu, înainte de a fi atent la ce mi se întâmplă la Parchet.

Traian Băsescu e președintele României. El nu-și poate permite să spună de a dreptul ceea ce mulți dintre ziariști știu, dar n-au curaj s-o spună public, deoarece unii sunt ofițeri acoperiți, iar alții au patroni ofițeri acoperiți:
DNA e poreclită Divizia Penală a SRI.

Nu numai că aproape toate dosarele DNA se bazează exclusiv pe Operațiunile de spionaj ale SRI (interceptări, filaj, documentare în diferite instituții), dar, mai mult și mai grav, SRI comandă DNA pe cine să înhațe. Biata Laura Kovesi ia poziție de drepți cînd primește de la SRI un dosar marcat cu fundiță roșie, semnul priorității absolute. Așa s-a ajuns la situația, cumplită într-o democrație, a unei puteri de viață și de moarte a SRI asupra României. Securitatea era biet copil pe lîngă SRI. Securitatea se temea de Ceaușescu. SRI nu se teme de nimeni. Poate de americani, deși e greu de crezut că americanii știu ce face SRI-ul.

Pentru a deține puterea absolută, inclusiv cea de a face președinți, SRI avea nevoie de subordonarea Alinei Bica, șefa DIICOT. Cum Alina Bica nu lua în seamă dosarele cu fundiță roșie, i s-a dat un avertisment prin Operațiunea Paris.

Traian Băsescu s-a prins de Operațiune. Așa se explică spusele sale  tot din 31 octombrie 2014:
Traian Băsescu: Nu aş spune sfidare. Să ştiţi că eu ştiu atmosfera acum şi să nu credeţi că din declaraţia pe care am făcut-o ieri, voi discuta luni cu serviciile, asta înseamnă că nu am discutat ieri şi alaltăieri şi astăzi cu şefii celor două servicii.
Realizator: Aţi discutat?
Traian Băsescu: Da. Am discutat exact şi tema EADS, cu acel freelancer care a lansat-o prin Germania şi…
Realizator: Astăzi?
Traian Băsescu: Da. Şi tema urmăririi procurorului Bica şi a doamnei Elena Udrea şi a doamnei nu mai ştiu cum se numea.
Realizator: Topoliceanu.
Traian Băsescu: Topoliceanu. Sigur că da, pentru că cineva a făcut acest filaj. Suntem de acord amândoi că nu este vorba de paparazzi. Paparazzi ar fi exploatat pozele…
Realizator: Atunci.
Traian Băsescu: …peste noapte. Le dădeau la atac, la nu ştiu ce, se uitau, uite cum este îmbrăcată, Udrea este în trening, dar cu blană pe cap, doamna Bica este nu ştiu cum.
Realizator: Este prea mult negru. Erau comentariile de cancan.
Traian Băsescu: Deci, ar fi fost, dacă erau paparazzi. Clar n-au fost paparazzi. Greu de explicat de ce facturile doamnei Bica s-au luat în februarie, iar facturile de la hotel ale doamnei Udrea s-au luat în septembrie, pe 29 septembrie, la opt luni distanţă, şapte luni şi am întrebat, iar problema mea este bun, dacă nu este filaj românesc, dacă nu este filaj al statului, la puterea pe care o aveţi îmi spuneţi, în câteva zile, al cui este.
Realizator: Şi care a fost reacţia domnilor Predoiu şi domnilor Maior şi Coldea?
Traian Băsescu: Să caute.
Realizator: Dar de ce v-aţi îndreptat doar spre Serviciul de Informaţii Externe?
Traian Băsescu: Dar nu ştiu când m-aţi auzit pe mine vorbind doar despre SIE? Eu am vorbit de servicii secrete. Nu confundaţi dialogul meu sau afirmaţiile mele cu cele ale doamnei Udrea.

Așadar, Traian Băsescu s-a angajat în fața opiniei publice că va da dezlega misterul Operațiunii de la Paris. Din cele spuse de Traian Băsescu în 31 octombrie 2014, am înțeles că SRI s-a angajat să facă o anchetă pentru a descoperi măcar cine a lansat site-ul.

Au trecut de atunci două săptămîni.
Traian Băsescu n-a dat nici un semn.
Știind că nu-i dintre cei care ajung la trocuri cu serviciile, presupun că se pregătea să ne dezvăluie cum a făcut SRI Poliție Politică.

Prin DNA, Divizia sa Penală, SRI i-a luat-o  înainte.
A însfăcat-o pe Alina Bica.

Dacă Traian Băsescu iese și dă în gît Operațiunea de Poliție politică, se va crede c-a făcut-o pentru a o apăra pe Alina Bica.
Site-urile și televiziunile SRI, ofițerii acoperiți din presă, postacii (SRI controlează și manipulează Internetul, sub pretextul că apără Siguranța Națională)  vor primi ordin să atace.
Finalui comentariului meu despre Operațiunea Paris suna astfel:
De mai mult timp avertizez asupra erorii comise de Traian Băsescu de a-le fi dat nas celor din serviciile secrete ale României, uitînd că pînă și-n țările adevărat democratice – SUA, de exemplu – serviciile secrete pot comite grave abuzuri, chiar și crime, dacă sunt scăpate de sub controlul democratic. Cele două afaceri mizere din ultimul timp dovedesc că nu m-am înșelat.

Acum cînd avem știrea Operațiunii DNA împotriva Alinei Bica, acest final e și mai de actualitate.

 

Text publicat pe CristoiuBlog.ro

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (3 voturi, media: 1,00 din 5)
Se încarcă...

Articole similare

10 Responses to Cristoiu: Prin DNA, SRI îi dă șah lui Traian Băsescu!

 1. Costin Pavel spune:

  …mi-am amitit un hit excelent din anii ’65,hippies,America,miscari de strada,Vietnam,Make Love not War,v-amintiti(!) tinerii mei,vitejii mei…
  Stimati privitori,iubiti ascultatori si telespectatori…
  E vorba de „The Times They Are A Changin’ „-Bob Dylan…Sorry guys,dar multa ,multa lume,expirati,imbuibati,smenari,bagabonzi ordinari sau cu acte,incompetenti,ciorditori,shutzi din buzunarele statului,hoti la drumul mare,securisti acoperiti periculosi,indivizi care nu v-au iubit niciodata,subestimandu-va,… se pregatesc in spatele usilor inchise sa se arunce, sa se atarne la fundul neamtului,(il vor sufoca?!),petru singurul scop meschin,ascuns,periculos,jegos,libidinos,de a se aseza la masa cu bucate,rezultata din sacrificiul,din luptele,din eroismul nostru…
  __gusa este unul dintre ei!…Rusine!…Am convingerea ,ferma ca cei la realitatea,manipulati si de el, s-au indoit de victoria lui Iohannis,servind pesede,atacand pe la spate,in f..ckatura de dezbatere din turui 1…A fost un aranjament miserabil intre el.ilie sarbu,gabi firea…inca le mai sunt datori…au paltit anticipat,nu te pui cu gusa,nu e prost…uitati-va la lavinia valcov dar si la taina vietii ei(va stiu,sunteti curiosi!) aici:http://www.catavencii.ro/lavinia-sandru-aceasta-mariana-cur-de-fier-de-pe-centura-politicii/ Wanted !Very dangerous Woman ! If you See Her Especially on Tv, Please Call : 69696969696969… si mai ales urmariti replierea din mers a lui Rares Bogdan.pe nemultumirile si umilintele voastre ,ale voastre,viteji din diaspora,care se face ca nu stia de intrebarea aceea de „c.cat” ,prin care l-au blocat pe neamt!…puneti-va in locul lui pentru o clipa si spuneti ce simtiti…Fara sa fac nici un fel de discriminare,dar zau,ce trebuia sa faca,n-avea ce le promite …moldovenii cu pass ro,beneficiau deja de oportunitati de nesperat pentru ei,obtinute la limita legalitatii de la marinar !…
  Spune-ne te rugam frumos,domle gusa,…periatul,laudele,linguselile acelea gretoase adresate lui melescanu in 2nov.,imediat dupa esecul primei dezbateri(regizat de tine,in intelegere cu g.firea-ilie sarbu!),_au avut ca scop manipularea lui(se stie ,omul laudat coboara garda,devine mai putin eficient,intervine automultumirea,isi zice – ba eu sunt prea bun,pentru taranii,nespalatii,prostii astia,sunt prea valoros,nu merita un ministru camine,auzi,fost sef SIE.hmmm…ok cozmine,am inteles mesajul,ii facem,mother f..kers,da-i la naiba ,2-3-10-100 de cuvinte bine rostite cu maiestrie la Realitatea tv,la un pupitru la mae,hmmm…gata,mama lor,fraieri,i-am facut!, merci cozmine!…)… ori le-ai folosit pentru manipularea noastra!…
  Nu va uitati la ei si daca o faceti,interpretati altfel decat vor ei mesajele lor ,filtrat-ile corect,fiti inteligenti,vitejii mei!,
  Vom reusi !
  …Cine-i mai suporta fata pe sticla ,dragii mei,acum vezi doamne, de pe pozitia de luptatoare pentru drepturile voastre…incercand (acum 2zile) in direct ,manipularea propriilor invitati_baieti tineri,frumosi,de perspectiva,entuziasmati de ireversibilitatea schimbarii…
  Rares Bogdan!…faucuta colet,impachetata frumos,ingrijit,panglica rosie in cruce,funditza,expeditor>>>antena3…cat inca mai emite!…
  PS: am mai spus-o …multe se vor schimba in Romania,o sa fiti surprinsi,iar ritmul va fi unul ametitor, in toate domeniile publice,inclusiv,Media…
  Primul care a inteles acest „lucru” a aparut deja…Emil Hurezeanu si Digi24…Ceea ce vedeti la ei ,ca si organizare ,concepte editoriale,grila de programe,pesonal, calificare,expertiza…
  …deschid tv-ul sa-i verific,i-am laudat,stiri,ok!,Adriana murariu,avocatul ivan chemat la DNA,iese,dar arestat,unprocuror CSM il someaza pe bassescu,zis”iarna nu-i ca vara”,zis matrozu….sa forteze,deconspirarea agentilor acoperiti din institutii,stirile vin gramada,antena3 le da pas celor ce nu convin in lumea lor imaginara,nu mai au aer,na mai mananca,nu mai dorm,urlete tipete,trosneli,injuraturi dinspre biroul lui gadea,badea e si el p-acolo,se umfla,se-nvarte,e agitat……pe strada mea,un sunet de sirena…ies la geam,politie,dube,mascati…vecinul meu,mahar,viloi,presedinte de cons.judetean,hotel construit ilegal in delta…luat pe sus,sunet de catuse,duba,sirene din nou….ZDUP>>>>
  Amici miei,,mon amies,mis amigos,meine freunde si finaly,my friends::::
  I say : The SHOW MUST GO ON !…Agree??? ARE you With Me ?!!!
  …antena3-in deriva,pe aiurea intre pamant si luna…
  Nu mai platesc chiria,le-am zis „GO TO HELL”!,iar ei,curajosi cum ii stiti,au facut-o…
  …dar cum viata fara unii ca ei e trista,ii readuc pe pamant,vom avea nevoie sa mai si radem,nu-i asa?
  …m-am decis deci ,prieteni,ii mai tinem,sunt comici,nu-i asa?!,stiu ca va distreaza…si pentru ca-i vad e cla,duc lipsa de subiecte,le trimit o lista cu injuraturile(in germana fireste,traducerea in eng.o va face corina,corina dragotescu,v-amintiti stimati privitori…ca si colectia completa de porecle ale marinarului pinocchio,ca la injuraturi in romaneste,se pricep,nu-i bate nimeni…Cu o singura conditie–sa nu le „dezzzbata la ore la care copii nu dorm inca…L-ar supara pe „lucru” ala nemtesc da la Cotroceni,si n-as vrea sa fiu eu vinovat de declansarea unui razboi din care s-ar alege praf si pulbere,,,din ei si rotv-aripa-tanara-ghita-dragnea…

  …De ce l-am sustinut pe neamt,de ce nu l-am abandonat ??? De ce am rezistat la randu-ne pumnilor,suturilor,scatoalcelor,injuriilor,porcaielilor,balacarelilor,laturilor aruncate spre el,preferand sa o incasam si noi,pentru a atenua toate acesta ,a-l incuraja,a-l sprijini,mai mult decat au facut-o proprii liberali,vanduti pesede din teritoriu, (atentie pnl Tulcea!),… de ce am procedat astfel?!…
  …Am facut-o, pentru ca de fapt si noi gandeam ca el ,SUNTEM CA EL!…
  Iar Iohannis a stiut tot timpul,desi nu s-a vazut!,…asta !
  Il mai scuipa cineva pe neamt? , mai dati in el?!…
  …Va dau un sfat…
  _Nu incercati !…VA BATE,…VA BATE,SINGUR !!!…Verstanden ???…

  SANTA KLAUS IS COMING TO TOWN !!!…
  The Show must Go On!
  …Veti vedea ce n-a vazut Parisul!…
  Vrem generatia Moise Guran!,,,>>>>+ Dobrogea Land German! >>>
  _PS: va marturisesc prieteni , am trait si lucrat ani buni in Germania…m-am reintors ,mai merg acolo…Copiii mei s-au nascut acolo…Am mai calatorit sau lucrat si in alte tari din EU…nu m-am simtit nicaieri mai bine tratat ,ca acolo,din toate punctele de vedere… …e posibil sa fiu subiectiv,dar daca Klaus „va importa”(o va face sunt convins!) modelul lor economic,modelul lor social,modelul lor institutional,modul in care acesti oameni au reusit sa se organizeze si sa creeze o societate aproape perfecta,un stat puternic,cu o economie ultraperformanta, in care OMUL,demnitatea,nevoile sale sunt primele prioritati _ATUNCI,dragii mei sa incercam fiecare dintre noi sa-l intelegem pe „neamt”,sa-l sprijinim,sa nu-l abandonam ! Iohannis !,,,Vreau Dobrogea Land German !,,, Wir wünschen Ihnen viel Erfolg ! SUCCES !…

  …WHO WANT BLOOD_(WILL GOT IT!)
  Prieteni : The Show Will Go On!…O sa avem ce rade,pana spre Craciun(Santa Klaus!!!),si tot anul ce vine!…
  Romania Va FACE ISTORIE!!!
  …IF YOU WANT BLOOD_(you’ve GOT IT!)

 2. Costin Pavel spune:

  …Mai e nevoie sa spun ca nimeni nu-l cunoaste cu adevarat pe Iohannis,nici Basescu,nici Crin Antonescu,nici macar cei din propriul staf PNL)?!…Am trait si lucrat niste ani in Germania si stiu ce spun! Am convingerea ferma ca ne va uimi, si nu numai pe noi!…Va face multa lume sa ramana fara replica…Ii va bloca pe multi !
  …Sintagma „Nu Negociez” se va transfera masiv,peste tot in societatea romaneasca…
  Cum s-ar putea traduce asta_pe romaneste si pe intelesul tuturor?!___ALEGERI GENERALE ANTICIPATE,cuplate cu un referendum pe probleme care produc STRESS in societatea romaneasca astazi(numarul de parlamentari,eliminarea imunitatilor de orice fel,un nou sistem electoral probabil,alte reforme specifice si verificate deja in tarile occid.avansate_in special Germania_ca fiind perfect functionabile…).
  „Nu negociez” mai inseamna ,foarte important,poate cel mai important,stabilirea de „majoritate parlamentara”,NU la „masa verde”(termen expirat),model deja probat a nu functiona, ci prin VOT,votul popular …(eu prevad deja rezultatul,cu conditia aducerii pe valul deja creat,a unor figuri cu totul si cu totul noi,ma refer aici la PNL…)
  …Nu in ultimul rand,sintagma „Nu negociez”,Klaus Iohannis o „traduce” in romaneste,cu totul altfel decat o percepem noi sau „politicienii” nostri…
  _REFORMA Institutionala Radicala de sus in jos,pe toate nivelele de decizie.
  _Schimbari fundamentale in modul de ocupare a posturilor in institutiile publice,in administratia de stat ,model bazat pe COMPETENTA si EXPERTIZA …
  Si mai cred ca Klaus Iohannis va face exact ceeace as face si eu pentru Romania anilor 2014… As chema sa lucreze cu mine doar oameni din generatia Moise Guran!
  Oameni buni,romani adevarati,patrioti,razesi moldoveni,viteji urmasi ai lui Stefan…
  _DACA cineva doreste sa inteleaga modul in care Klaus Iohannis ,vede si simte „lucrurile”, Romania,viitorul nostru,trebuie obligatoriu sa fi trait(integrat!) cativa ani, intr-o tara asa cum este ,de ex._Germania,printre „nemti”,catolici,protestanti,luterani,,neortodoxi asa cum sunt ei care insa se uita spre D-zeu probabil cu totul altfel decat o facem noi,”smecherii,arogantii,superdesteptii,mandrii,ortodocsii” dar si cei mai saraci,pacaliti,furati si mintiti,manipulatii Europei(multzam antena3,multumim r-otv,hello lavinia sandru-valcov!) .
  Dorim „lucruri” trainice,durabile,fiabile,bine facute in casa,in curtea noastra,in tara noastra!…Dorim o viata mai demna,lipsita de grijile actuale,o tara mai puternica,mai curata,mai bogata,ne jefuita de ticalosi,atunci,dragi prieteni,stimati telespectatori,acum,va vad,va simt,ati priceput !…
  _Aceasta intelegea Omul Iohannis atunci cand se referea la LUUCRUL BIINE FACUUT!
  Dar VOI,…voi ce-ati inteles?…si cati au inteles?!…
  …Doreste cineva dintre dvs.,dragii mei,o masina chinezeasca sau una germana (avem si mai aducem marfa,pentru toate gusturile ptr.toate varstele sau pungile…),doreste cineva un Audi,un WWagen,un mertzan sau poate-un Porsche!…dar un cleste,o bohrmashina,un frigider,un robinet,masina de spalat sau detergent,o punga de cafea sau un iaurt………
  …ce?…nu producem inca asa ceva la noi in tara?
  …Nu-i nimic,vom importa pentru-nceput si incet,incet vom invata si noi sa facem…
  …Se simte vuiet de TZUNAMI,oameni buni,votanti simpli,viteji,razesi si proletari,dar voi,voi nu va temeti!…Politicienii insa?,IA ,NATURLICH!.
  PS:…comparand situatia actuala a societatii romanesti cu cele ce vor urma,o sa vedem in unul ca Basescu,acest „iarna nu-i ca vara”al politicii dambovitene,…un fel de Melescanu in pantaloni scurti…cu bretele si ciorapi trei sferturi !…
  …De ce l-am sustinut pe neamt,de ce nu l-am abandonat,de ce am rezistat la randu-ne pumnilor,suturilor,scatoalcelor,injuriilor,porcaielilor,balacarelilor,laturilor aruncate spre el,preferand sa o incasam si noi,pentru a atenua toate acesta ,a-l incuraja,a-l sprijini,mai mult decat au facut-o proprii liberali din teritoriu(atentie pnl Tulcea!),… de ce am procedat astfel?!…
  _ei bine oameni buni,dragi privitori,stimati telespectatori,gabi firea sau olgutza. dom’iliescu,domn comandant,Traiane,dom’ Bogdan,dna_most Wanted !Very dangerous Woman ! If you See Her Especially on Tv, Please Call : 69696969696969…..http://www.catavencii.ro/lavinia-sandru-aceasta-mariana-cur-de-fier-de-pe-centura-politicii/,……Am facut-o, pentru ca de fapt noi,noi,gandeam ca el ,SUNTEM CA EL!…
  Iar Iohannis a stiut tot timpul,desi nu s-a vazut!,…asta !
  Il mai scuipa cineva pe neamt? , mai dati in el?!…
  …Va dau un sfat…
  _Nu incercati !…VA BATE,VA BATE,SINGUR !!!…Verstanden ???…

  „The Times there Are in Changing”
  Sustinem generatia Moise Guran!…+ Dobrogea Land German!!!

 3. gheo spune:

  Crsitoiule esti dus rau. Ai inceput ca penibilii de la ANTENE: BASE E-TOATE!!
  . Eu nu te indemn sa te lasi asa cum fac altii. Tine-o tot asa sa avem de cine rade

 4. Ana spune:

  Nu vad nicio legatura intre Basescu, pozele de la Paris si arestarea dnei Bica de catre DNA. Unde-i sahul ala dle Cristoiu? Adica sustineti ca seful SRI i-a dat ordin lui Kovesi sa o aresteze pe Bica, pt ca nu cumva Basescu sa spuna ca SRI ar fi facut pozele la Paris??
  Mai rar asemenea absurditate..

  • eunescu spune:

   ca nu este nici-o legatura intre Basescu si pozele cu pricina, iata un motiv de furie la Cristoiu, si alte mladite unduitoare.
   ca serviciile ii ajuta pe flacai sa treaca strada… la Jilava, o! dar cum sa nu injuri?
   ca se face frig afara, dar mai les in constiinta unora, cum sa nu invoci Starea de Necesitate?
   Cristoiu ne-o spune, in limbajul lui ocolit, de bolsevic cu scoala: Flacai, jos cu oranduirea cea cruda si nedreapta, ce tara o imparte in cinstiti si corupti.

  • Gabi spune:

   Arestarea Alinei Bica s-a facut nu pentru ca este vorba de o „răfuială între muieri“ ci pentru ca doamna Bica este suspectata de fapte penale. Retinerea s-a facut pe baza unor probe, deci, domnule Cristoiu, hai sa vorbim discutii!

 5. Ana spune:

  Bati campii dle Cristoiu. Din ce in ce mai des si mai abitir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top