cristoiu„N-am nici o treabă cu Traian Băsescu. Nu mi-a făcut nici un favor și nici eu nu i-am făcut. Dar la fel ca și-n cazul Alexandru Ioan Cuza, Mareșalul Antonescu, Nicolae Ceaușescu mă dezgustă trădările, lepădările, mai ales cînd e vorba de inși care au ajuns mari și tari numai și numai datorită celui căzut. Firește, nimeni nu cere unui politician să apere un Căzut. Dar să nu înfigă și el cuțitul, asta da, îi putem cere”, scrie Cristoiu pe blog.

Jurnalistul explică apoi și la ce se referă: el se declară „uluit” de prestația lui Mihai Răzvan Ungureanu de la Realitatea TV de marți seară.

Am rămas uluit să-l văd și să-l aud pe Mihai Răzvan Ungureanu călcîndu-l în picioare pe Traian Băsescu și evitînd viclean subiectul Călin Popescu Tăriceanu (…) Cum poate MRU să ceară demisia lui Traian Băsescu? E o întrebare ținînd nu numai de morală, dar și de inteligență”, subliniază Ion Cristoiu.

Demisia lui Traian Băsescu înseamnă că președinte interimar ajunge Călin Popescu Tăriceanu. Și dacă de aici interimarul ajunge președinte?”, încheie jurnalistul, făcând trimitere la calitatea de candidat la prezidențiale a lui Mihai Răzvan Ungureanu.

mrueÎn replică, acesta respinge acuzațiile lui Cristoiu și precizează că nici un moment n-a solicitat demisia președintelui Traian Băsescu.

Nu știu de unde a tras domnul Cristoiu această concluzie. Nici nu a fost vorba despre așa ceva. De altfel, am spus din urmă cu două zile că este aberant ca Parlamentul să voteze o declarație prin care cere demisia președintelui; demisia este un act unilateral de voință”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu pentru PaginadePolitică.

Fostul premier a adăugat că n-a fost la ședința Parlamentului în care s-a votat Declarația prin care se cere demisia lui Traian Băsescu.

La emisiunea de la Realitatea nici nu s-a pomenit așa ceva. E complet în afara discuției ce susține domnul Cristoiu. Acolo a fost vorba despre vulnerabilitatea funcției de președinte și despre faptul că acest caracter vulnerabil a fost creat chiar de clasa politică”, a arătat liderul Partidului Forța Civică.

Întrebat ce motive ar avea Ion Cristoiu să-l critice, Mihai Răzvan Ungureanu a replicat: „Nu vreau să comentez așa ceva, dar probabil că la un moment dat o voi putea face”.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top