cristoiuGuvern nou, cu premier vechi, la fel de iresponsabil și la fel de vesel ca și în guvernele anterioare. Nu e de mirare că ședința debutează cu binecunoscuta scenetă în care Victor Ponta se umflă în pene fără să poată face cucurigu, deoarece e castrat.

(…)

Miercuri seara, Traian Băsescu a ieșit în public pentru a ne anunța încheierea crizei politice. Victor Ponta și-a dat cuvîntul de onoare că va prezenta Parlamentului Programul de guvernare al Guvernului Ponta 3. Bazat pe acest cuvînt, el, Traian Băsescu, va investi noul Guvern fără a mai aștepta să vadă dacă într-adevăr Victor Ponta va prezenta Parlamentului Programul noului Guvern.

Din cîte se vede, Victor Ponta nu va prezenta Parlamentului un nou program de guvernare, așa cum cere Constituția, ci fostul program, cu niște mici corecturi. Un fel de copy-paste cu mici corecturi. Un progres în viața lui Victor Ponta dacă ne gîndim că pînă acum a plagiat fără corecturi.

Cînd am scris că răzgîndirea de miercuri e o înfrîngere penibilă, fanii și fănițele lui Traian Băsescu au sărit în sus avertizîndu-mă că domnul președinte i-a întins o capcană lui Victor Ponta, că o să văd eu ce lovitură mortală va primi pisicuțul. Din cîte se vede, n-a fost nici o capcană. Traian Băsescu a căzut în fund, lunecînd pe căcăreaza care a fost cuvîntul de onoare al lui Victor Ponta.

Integral, aici

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top