ponta„Interviul” cu Ponta poartă peste tot același titlu – „2014 va fi un nou an al Victoriei pentru toţi românii!” și în unele cazuri este chiar semnat pentru a da probabil un aer de autenticitate unei înșiruiri de afirmații electoraliste. Asta cu toate că, evident, întrebările sunt aceleași peste tot, așa-zisul interviu reprezentând „produsul muncii” echipei de comunicare a PSD (cei care l-au semnat nu se fac vinovați de plagiat?)

Iată câteva din mesajele transmise de Ponta prin așa-zisul interviu:

„Aceste alegeri sunt un moment important în legătură cu direcţia în care mergem – continuăm pe acest drum pozitiv sau ne întoarcem spre perioada regimului Băsescu-Udrea-Boc? Îi chem pe toţi românii la vot pentru a răspunde acestei întrebări”

„Lista PSD-UNPR-PC este o listă formată din oameni mândri că sunt români, oameni care au apărat România în Parlamentul European şi care vor continua să îi ajute pe români”.

„Suntem un guvern care a reuşit un echilibru foarte bun între protecţia socială şi creşterea economică şi cred că aceasta este direcţia corectă”

„Alegerile europene sunt importante pentru că putem să îi mai luăm o parte din putere lui Traian Băsescu – fără susţinere în ţară, Traian Băsescu se sprijină pe susţinerea unor prieteni din Europa. Dacă învingem în aceste alegeri, şi aici, şi în Europa, îi luăm şi acest ultim sprijin. Anul 2014 poate fi un nou an al Victoriei, un an în care România începe din nou să trăiască liber, să gândească pozitiv şi să spere cu adevărat la o viaţă normală”.

Unde a apărut „interviul” (lista nu este exhaustivă)

Ziarul Argeșul – sub semnătura lui Claudiu Dița

Curierul de Râmnic – sub semnătura lui Stelian Mateescu

Antena Dâmbovița – nesemnat

oltenianews – nesemnat

Obiectiv „Vocea Brăilei” – nesemnat

Gazeta de Nord-Vest – nesemnat

Oltenașul  – nesemnat

Lupa – nesemnat

Timiș Online – marcat cu semnul (P)

Portal Satu Mare – având menționată sursa PSD

Monitorul de Botoșani – purtând mențiunea „Acest material reprezintă punctul de vedere al PSD Botoşani”

 

 

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

One Response to Copy-paste 2.0. Ponta, interviu identic în peste zece ziare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top