"daniel constantin alde"Fondatorul Pro România, Daniel Constantin, spune că sunt tot mai dese comentariile din interiorul sistemului care susțin că România riscă să rămână fără bani de funcționare din octombrie.

Constantin a declarat că țara nu se întreaptă spre lucruri bune din punct de vedere economic, chiar dacă indicatorii arată bine acum.

”Semnalul de alarmă este legat de faptul că, din luna octombrie, România riscă să rămână fără bani de funcționare. Sigur că nu am certitudini, însă sunt din ce în ce mai multe voci din interiorul sistemului, din interiorul ministerelor, mai ales din interiorul Ministerului de Finanțe, care trag acest semnal de alarmă”, a spus Constantin.

Conform acestuia, printre măsurile care îi vor „bulversa” pe români sunt contul separat de TVA și creșterea accizei la carburant, potrivit Agerpres.

Amintim că aceste două măsuri fiscale se află pe circuitul de aprobare și nu se aplică încă.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top