Când am văzut-o la începutul anului pe Olguța stând cu burta, eufemistic vorbind, la soare, prin Cuba, mi-a venit să-i spun, plagiindu-l cu nerușinare pe Ponta: ”Și zi așa, fă, Olguțo, aveai chef de o revoluție?” Ei, dar ce să vezi? Duduia chiar avea chef de o revoluție. Una fiscală. Necazul nostru e că o fi vrut Vulguța revoluție fiscală, dar de ieșit i-a ieșit anarhie în toată regula. Noua lege a impozitării este un talmeș-balmeș făcut pe genunchi, de niște indivizi care, dacă n-or să ajungă să fie judecați pentru incompentență, sigur o să fie pentru subminarea economiei naționale. Căci alba-neagra pe care o face cabinetul pavianei cu mantie de la ZOO Videle zilele astea n-are nimic de-a face cu o legislație fiscală coerentă, ci mai curând este un experiment criminal făcut pe 19 milioane de oameni. Un experiment cum nici Stalin, Mao sau Pol Pot n-ar fi îndrăznit să facă, dar pe care VeVe și celelalte cârpe de șters pe jos ale Flaușatului îl fac fără probleme pe poporul român. De ce? Pentru că pot, vorba decalotatului Codrin!

Iar dovada cea mai clară că totul este o abrambureală, o improvizație penibilă, din care nici lăutarii și guriștii ăștia de ocazie care ne conduc nu știu ce va ieși este anunțul făcut ieri, că IT-iști vor avea jumătate din contribuțiile la Sănătate plătite de stat. Păi ia stați așa, neicusorilor! Adică pentru IT-iști plătește statul juma din tratament, în schimb pentru ”celălanți”, cum ar zice loaza de la Educație, nu plătește? Adică de ce aitiștii – cu care, să ne-nțelegem, n-am absolut nimic, cinste lor c-au învățat așa meserie – să fie ajutați de stat, iar artiștii, precum draga mea fostă colegă de generală, Dorina Chiriac, care ca să ducă o viață decentă joacă la cinci teatre, nu la unul, nu primesc niciun franc, ba sunt obligați să vină cu banii de acasă? De-aia, băi, scârbilor, muncesc românii harnici în cinci locuri, ca să-i impozitați voi de cinci ori? De ce mi-am luat eu patru slujbe, să plătesc de patru ori sănătatea, iar IT-iștii s-o plătească pe jumătate? Am patru slujbe, plătesc CAS și CASS la fiecare dintre ele, nu doar la aia cu carte de muncă, atunci vreau și eu, nenică, atunci când m-oi îmbolnăvi, patru asistente blonde, cu sâni mari și fustă scurtă, de ce-mi dați ”dăcât” una, ca la ăia care muncesc într-un singur loc, ba încă și acră și șpagasină pe deasupra? Asta e discriminare pe față, Lărguțo, da’ nu vi-i puțin rușine șoricului?

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top