"liviu dragnea calin popescu tariceanu"După tot balamacul de aseară, mie cel mai rău îmi pare nu de Tufose, ci de premierul Japoniei. Cum a venit omul azi, dis-de-dimineață, ca o furnicuță, să discute cu papuașii de pe la noi, să le mai dea o oglindă, niște mărgele, să le mai facă și lor o fabrică, să le mai vândă o tehnologie de ultimă oră, un know-how mai dichisit și a mers la guvern, unde era doar portarul. Îmi și imaginez scena: ”Bună ziua” ”Bună ziua” ”Sunt io, premierul Japoniei” ”Încântat, Costică, portar” ”Costică-San, aș dori să vorbesc cu premierul României” ”N-avem. Adică avurăm până ieri, la orele 21. Dacă veneați aseară pe la 7 îl mai găseați. Acum nu mai e, că-l dădură jos. Csf? Ncsf” ”Și nici vicepremierul nu mai e?” ”Nici. Că demisionară la pachet.” ”Și nici alt ministru? Doamna Carmen Dan?” ”Nici atât. Înțelesei că dânsa avu o problemă cu prizele.” ”Și nu mai e nimeni, nimeni în guvern, cu care să pot și eu discuta?” ”Nimeni, domnu japonez. Fuse Olguța ceva mai devreme, să-și ia niște pixuri de le uitase acilișea, dar plecă și ea.” ”Olguța, poligloata? Cea cu limbile străine?” ”Poligloata, poligloaba, se duse cu tot cu limbi la Partid. Din câte înțelesei, avea domnul Dragnea mare nevoie de limbile ei.”

Noroc că premierul nipon l-a găsit pe Iohannis și are azi unde mânca la prânz, că dacă mai întârzia o lună, risca să nu-l mai găsească nici pe el, îl suspendau ăștia și rămânea sărmanul japonez neprimit și neomenit. Oricum, el e norocos, că vine și pleacă, dar ce ne facem noi, că noi rămânem cu ăștia pe cap? Asta, bineînțeles, dacă nu se îndură președintele Iohannis să le închidă odată robinetul cu prim-miniștri, care picură de-o să ne inunde, până la urmă, toată țara. Iar altă soluție nu are. Președintele nu mai poate asista la nesfârșit de pe tușă cum schimbă Dragnea premierii, când i se scoală lui mustața. Iohannis a înghițit o broască, pe Grindeanu, a înghițit și ditamai broscoiul, pe Tudose, al treilea batracian n-are voie să-l mai înghită, că face toxiinfecție și ne umplem de bube toți.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top