Beneficiind de simțul de premoniție pe care toate animalele politice îl au – mai ales alea care umblă pe umeri cu vulpea polară – duduia Udrea a fugit la timp la loc cu verdeață, de unde au dispărut toată întristarea, suferința și procurorii. Aflată acum în Costa Rica, în așteptarea aducerii la termen a unei sarcini pe care n-a văzut-o nimeni, dar o s-o vadă, probabil, direct la nouă luni jumate, Nuțica e în mare dubii: să se întoarcă sau să nu se întoarcă? A, nu, nu vorbeam de întoarcerea în țară, ci de întoarcerea de pe partea stângă, unde s-a bronzat binișor, pe partea dreaptă, unde are niște alunițe norocoase pe care n-ar vrea să le expună la soare, că mai știi, cu ultraviolentele astea?

Este absolut clar că Udrea n-are niciun gând să revină, spăsită, pentru a-și executa pedeapsa. În mintea ei, Duduia e un fel de Monte Cristo în fustă, care n-are niciun chef să intre în pușcărie la Târgșor, când se află deja pe o insulă, iar comorile le ține bine dosite, prin cine știe ce paradisuri fiscale. Ai fi fraier să crezi că o madamă care a avut la teșcherea un buget de 4 miliarde de coco, cel mai mare dintre toate ministerele, nu și-a făcut și ea parte când a împărțit bănișorii. Costa Rica e o țară scumpă, dar din pozele pe care le-am văzut, Udrea nu arată de parcă ar căuta prin gunoaie și nici nu mănâncă la cantina săracilor. O duce binișor și cred că a strâns suficienți bani cu salteaua, pardon, voiam să zic la saltea, cât să trăiască în Costa Rica unsprezece ani – atâta trebuie să stea, până i se prescriu faptele. În privința extrădării, să stea liniștită: Slugărel Toader n-are niciun gând, cum n-a avut nici cu Ghiță! Poate, cel mult, să-i facă o vizită de curtoazei cucoanei – cum i-a făcut și lui Ghiță – și să-i întindă, politicos, pe spate, crema de protecție solară. Nu, Tudorele, nu cu limba, cu mâna!!!

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top