cartianuMirel Palada e un bivol cu marmeladă în loc de creier. Și cu tupeu nemăsurat. E mai prost decât câinele lui Pavlov, care măcar răspundea la stimuli gustativi”, scrie Cartianu pe Facebook.

Jurnalistul ajunge în final la concluzia că Palada nu trebuie numit „bivol”, ci bou”.

Palada, cel plătit gras de Ponta din banii noștri (salariul e un mizilic, altele sunt gheșefturile!), pune eticheta băsist sai băsescian pe oricine are îndrăzneala de a-i scărmăna mătreața de pe marmeladă. Inteligența sa îl plasează uneori mai jos chiar și decât Ciuvică sau Radu Tudor, ceea ce cu greu i se poate întâmpla unui biped. Recent, lui Palada i s-a pus pata pe Andrei Pleșu, pe care într-un singur text (publicat pe blogurile www.adevarul.ro) l-a numit „intelectual băsescian”, „politruc băsescian”, „exeget băsescian” și „cronicar năimit la echipa de zgomote băsesciene”. Palada, m-am răzgândit: nu mai ești un bivol, ești un bou!”, arată Grigore Cartianu.

Despre polemica Pleşu-Palada, PaginadePolitică a scris aici.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

4 Responses to Cartianu: „Palada, un bivol cu marmeladă în loc de creier!”

  1. vivi spune:

    Guvernul ponta = o cireada de boi retardati.

  2. mariana spune:

    bravo Grigore Cartianu, asa este, pirel asta malada este un bou care rage la palatul rusinii condus de cel mai mincinos plagiator, are capatina plina de marmelada fermentata.mai bine basist decit lingaul securistului.

  3. ilinois B1 spune:

    Absolut adevarat ! O mare mizerie umana acest Palada !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top