Nu mai departe de acum câteva luni, duduia Olguța Vasilescu  ne promitea, lascivă ca o dansatoare la bară unduindu-se în jurul pixului, că ne-o dă mărită. Leafa, evident. Vă mai amintiți cum se grozăvea ea că are bani căcălău, că ne-ngroapă în bancnote, că medicii o să ia mii de parai și viața bugetarilor o să fie Rai? Dar cu timpul, ori că n-a mai vrut pixul ei să scrie măriri, ori c-a venit frigul și leafa, ca și organele (mai ales alea de Partid și de stat), se micșorează la frig, lefurile astea imense au început să intre la apă. Mai întâi s-a anunțat că salariile nu mai cresc de la 1 iulie, ci de la 1 ianuarie, pe urmă n-au mai crescut nici de la 1 ianuarie, ci de la 1 martie. La fel, mărirea de 25% nu s-a mai făcut în realitate, s-a făcut doar pe hârtie, din pix, capitol la care și Olguța și ceilalți siniștri din guvernul lui Terente sunt experți. Nici pensiile nu vor mai crește, că nu se mai indexează, iar salariul minim mai așteaptă și el să se ridice, că n-a stat suficient în dezbatere publică și, la urma urmei, doar n-o fi Făt Frumos, să crească într-o zi cât averea lui Dragnea într-un an!

Una peste alta, dragi votanți PSD, voi puteți să vă bucurați: v-a dat-o mărită guvernul de nu v-ați văzut. Leafa sau pensia, după caz. V-a mărit-o pe hârtie de o să aveți nevoie de o foaie A3 ca s-o scrieți și să-ncapă toate zerourile. Probabil că în realitate, pe net, cum ar veni, veți fi, în continuare, la fel de rupți în cur cum erați și în guvernările Văcăroiu, Năstase sau Ponta, dar cine o să aibă cel mai mare salariu brut pe hârtie? Voi, miticilor! Și nici n-o să puteți spune că nu s-a ținut Dragnea de cuvânt: a promis că vă mărește salariul cu 25%? Vi l-a mărit. E adevărat, doar pe ăla pe care n-o să-l vedeți niciodată în mână, dar ce mai contează? Voi să fiți mulțumiți că luați 2 lei în plus la leafă, bani suficienți să vă cumpărați o pâine. Micii și muștarul n-o să vă mai aveți cu ce-i lua, dar vă puteți mesteca limba până la următoarele alegeri, când o să se milostivească PSD să vi le dea moca, așa cum v-a obișnuit.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top