Domle, pic de bun simț nu mai există pe lumea asta! Cum adică, mă, să se trezească cu microfonu-n priză tocmai doamna Carmen Dan, cea mai serafică prezență din cabinetul lui Terente? Înțelegeam să-i bage microfonul lui Tudose, că ne ia la mișto, lui Mișa, că ne chinuie cu taxele, lu’ Olguța, că unde-a mers pixul merge și microfonul, dar lui Carmencita, mă, bobocul ăsta de femeie? Nu vă rușine, securiștilor?

Abia ce mă mai liniștisem și io, aflând că doamna Carmen n-a fost violată de coteleormăneanul ei, Romică Părpălea, ci s-a produs o greșeală de tehnoredactare și, în loc să se scrie un articol din Codul Penal s-a scris un alt articol, care viza violul, când am aflat de la cineva că iar a fost ministresa victima unui viol. Aoleo, mi-am zis, cât ghinion are săraca, asta o ține tot într-un viol până de Revelion! Și iarăși m-am liniștit, aflând că nu era viol de persoană, era viol de domiciliu, dar cu perversiuni: îi băgaseră nenorociții la priză un microfon, s-o asculte, ca să citez din doamna ministru în toate „intervalele orale”, sperând, ai dreaq, că serafica blondă îi va da în gât, cu ”nume și pronume” pe toți bagabonții din Teleorman care s-au băgat în smardoiala domnului Dragnea cu justiția.

Mai mult, pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top