Michael Wolff, autorul controversatei cărți ”Foc și Furie” despre Donald Trump spune că a vorbit cu președintele SUA în pregătirea cărții și că se simte ”confortabil” cu tot ce a scris.

”Dacă și-a dat seama că este un interviu, nu știu, dar (conversația noastră) cu sigurnață nu a fost ‘off the record’”, a spus Wolff.

„Toți spun că este precum un copil: Are nevoie de gratificare instantă. Totul este despre el…Acest om nu citește, nu ascultă. Este precum o minge de pinball care zboară în toate părțile”, a spus Wolff despre consilierii de top ai lui Trump.

Wolff spune că a discutat timp de trei ore cu Trump, atât în timpul campaniei electorale, dar și după inaugurarea mandatului. De asemenea, autorul a discutat cu consilierii de top ai lui Trump, care interacționează cu șeful statului zilnic.

„Credibilitatea mea este pusă la îndoială de către un om care are mai puțină credibilitate, poate, decât oricine care a mers pe pământ la acest moment”.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

3 Responses to Autorul Michael Wolff: Consilierii de top ai lui Trump spun că este ca un „copil”

 1. Vasile Moldovan spune:

  Va citesc demult aceasta pagina web, si acum la inceput
  de an, vreau sa urez multa sanatate, putere de munca
  in continuarea paginii dumneavoastra. Va invit si pe https://calendar-ortodox.com/, un sait care poate fi
  util celor ce cauta despre sfantul zilei si nu au un calendar aproape.
  Multumesc!

 2. maxxx spune:

  Cartea e de nivelul Nationalului nostrum, insa este pe steroizi! Wolff minte din start atunci cind decalara ca a vorbit cu Trump despre carte. N-a vorbit. Deocamdata este comfortabil cu ceea ce a scris, insa sint sanse reale de a fi dat in judecata datorita falsurilor multiple din cartea sa. Cititi cu precautie! Este dezinformare menita sa dea ocazia la tot felul de invective la adresa lui Trump si a administratiei sale. Un scop nemarturisit al acestei carti este cel de a indeparta discutia despre esecurile stingii americane de al detrona pe Trump, esecuri care in present au dus la demascarea unor adevarate relatii secrete dintre Kremlin si partidul Democrat, Conventia Nationala Democrata, duo-ul Bill si Hillary Clinton si fundatia lor invaluita de secrete. Este extrem de important pentru Democrati sa abata atentia publicului de la aceste nefaste conexiuni, precum si de la faptul ca personae sus puse sint amenintate de pierderea influentei lor de pina acum si pedepsirea lor in justitie pentru fapte egale cu crima de inalta tradare. Trebuie lasat uitarii si faptul ca alegerile au fost reglate de echipa Hillary Clinton sa aiba drept rezultat final nominlizarea lui Hillary pentru candidatura Democrata la alegerile prezidentiale de anul trecut. Astea toate sint fapte extreme de grave care, insa, au fost partial trecute sub tacere, sau minimalizate de presa slugarnica Democratilor. Citi cu circumspectie aceasta carte, stimati cititori din Romania. Micheal Wolff este un „journalist galben”, adica un scrib certat cu normele, lipsit de elementarul bun simt, un individ care de multe ori in trecutul sau journalistic a incalcat increderea interlocutorilor publicind material pe care el le-a colectat in mod subversive bazat pe birfe neasumate ulterior si neverificate inainte de publicare. De citeva ori a fost fortat sa recunosca , ca partial, sau chiar integral articolele sale nu corespund realitatii. Din nefericire in SUA, pe calea legii, nu se poate face nimic efectiv cu acesti sobolani ai jurnalismului, deci Wolff este inca activ si daunator.

  • Un comentariu care exprimă o opinie mai categorică decât articolul pe care îl comentează. Articolul încearcă să fie moderat, pentru a nu i se imputa vreo nuanță de părtinire. Ca rezultat se introduc informații incomplete. „Wolff spune că a discutat timp de trei ore cu Trump, atât în timpul campaniei electorale, dar și după inaugurarea mandatului.” Este vorba de trei ore în total, de-a lungul multor luni de zile, și asta în estimarea unui om, care are tot interesul să umfle cifra. ”Dacă și-a dat seama că este un interviu, nu știu,dar (conversația noastră) cu sigurnață [sic] nu a fost ‘off the record.’” De ce să fi fost „off the record,” dacă, de pildă, discutau despre vreme? Dar, ca deobicei, textul articolului servește doar ca umplutură la titlu, „Trump = Copil”. Așa că textul în sine e irelevant, la fel ca și un „Departament Politic” fără personalitate și fără opinii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top