Euroalesul Cătălin Ivan, care promitea formarea unui grup care să creeze un nou PSD, este atacat de Ovidiu Laicu, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Iaşi.

Laicu susţine, într-un comunicat de presă, că „trântorul oportunist” Cătălin Ivan induce în eroare opinia publică şi ”pălăvrăgeşte despre o imaginară construcţie politică”, în condiţiile în care el nu mai membru de partid.

„De opt ani este europarlamentar şi în tot acest timp nu a făcut altceva decât să încaseze lunar salarii de aproape 10.000 de euro. Nu mai reprezintă nimic nici în politica locală, nici în cea naţională, dar se agaţă cu disperare de PSD. După ce nu va mai fi europarlamentar, în anul 2019, Ivan Cătălin va trebui să se apuce de muncă, să-şi găsească şi el un serviciu, pentru că 10 ani de încasat lefuri uriaşe fără să faci nimic sunt de ajuns şi fără a avea un CV care sa îl recomande”, afirmă Laicu.

Ivan este printre singurii social-democrați critici la adresa șefului PSD Liviu Dragnea.

 

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top