În vreme ce conducerea de Partid și de stat degeaba din PSD lucrează fățiș pentru scoaterea României din UE, pornind de la vechea zicală comunistă ”până când să se mai cace capitaliștii în capul nostru, tovarăși, n-avem și noi gură?”, domnul Năstase urzește și mnealui, dar pe la spate, ițe de preteneală cu Rusia. Distinsul estet a fost recent la Moscova, să se adape din înțelepciunea celovecilor și s-a întors convins că e vremea să nu mai fim așa dușmănoși cu foștii noștri vecini. Desigur, nu e nimic rău din a avea relații bune cu rușii, doar că istoria a dovedit că așa ceva e imposibil, câtă vreme mujicii o să ne considere mereu niște neica-nimeni care nu știu nici măcar olecuță di bataii, în schimb au aur, grâne, paltoane și ceasuri încă neconfiscate.

Poate că vizita lui Năstase, cu două zile înainte de realegerea en fanfare a lui Putin e întâmplătoare – i s-o fi făcut omului dor de Rusia, păi numai la Cornu și la Havana să meargă, Moscova ce-are? Dar mi se pare foarte dubioasă brusca reactivare a distinsului domn Adelu, care ani de zile a stat în adormire, ca masonii și acum e tot mai prezent pe micile ecrane – ba mai lansează o carte, ba-și mai dă cu presupusa, ba propune chestii. Iarăși, poate că revenirea asta o fi și ea întâmplătoare, s-o fi săturat omul de conul de umbră și vrea să mai stea reflectoarele și pe el. Dar mult mai curând aș zice că instinctul lui de animal politic înnăscut l-a făcut să simtă în aer miros de sânge de teleormănean. Năstase știe că, mai ales după capitularea Bombonicăi, Dragnea e cu un vârf de mustață în pușcărie și n-ar vrea ca PSD-ul să încapă pe mâna cine știe cărui macac sau cărei imunobabuine. El simte că acesta ar putea fi momentul de cotitură, când, rămași fără masculul-afla, pesediștii debusolați vor avea nevoie de un far călăuzitor. Or Iliescu e pe jumătate îmbălsămat, Codrin e pe jumătate ejaculat (din Partid), Firea e ocupată cu fertilizarea in vitro, cine să le fie baci ciorditorilor din PSD decât El Însuși, Împăratul Năstase, ”cel mai bun premier al României post-decembriste” etc, etc?

Mai mult pe ReporterVirtual.ro.

Acest articol este proprietatea Pagina de Politică și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top